Гледам, че се заяждаш, така че все тая 

kozl написа: Гледам, че пишеш като разбирач. Я обясни как "стартер понякога може да даде такова напрежение".Това е ефекта на "бързите пръсти"
kuger написа:И това без дисплея има този режим, което май потвърждава думите ти , чеkozl написа: Гледам, че пишеш като разбирач. Я обясни как "стартер понякога може да даде такова напрежение".Купих второ с дисплей, има режим "зима"
.
... и двете зарядни са еднакви, само на второто е добавен дисплей
kuger написа: притесняват ме пиковете в мрежата как ще се отразят на електрониката в колата.В какъв аспект има притеснения за пиковете в мрежата ?
potrebitel22 написа:https://youtu.be/hJtitHMMuZo?t=12kuger написа: притесняват ме пиковете в мрежата как ще се отразят на електрониката в колата.Но като се отвори ще се разбере какво точно има вътре.
potrebitel22 написа:Ако е умно колкото цената му, по-скоро го определям като "малоумно"! Нали не вярваш, че за тая цена ще "турнат" вътре нещо по-така? Като бариера, примерно, както е на промишлената електроника?kuger написа: притесняват ме пиковете в мрежата как ще се отразят на електрониката в колата.В какъв аспект има притеснения за пиковете в мрежата ?
Те не стигат до акумулатора така или иначе, нали затова е "умно" зарядно. Но като се отвори ще се разбере какво точно има вътре.
kuger написа:potrebitel22 написа:Ако е умно колкото цената му, по-скоро го определям като "малоумно"! Нали не вярваш, че за тая цена ще "турнат" вътре нещо по-така? Като бариера, примерно, както е на промишлената електроника?kuger написа: притесняват ме пиковете в мрежата как ще се отразят на електрониката в колата.В какъв аспект има притеснения за пиковете в мрежата ?
Те не стигат до акумулатора така или иначе, нали затова е "умно" зарядно. Но като се отвори ще се разбере какво точно има вътре.
Те затова си откачвам акумулатора, да не плачкам после. По добре да греша, отколкото ......
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: