Нека намерим най-тънките цени.
nikolaytatarov - специалист
Гледах ги миналата седмица ,изработката добре изглежда,марката маи беше Сингер ,ако са истински Сингер си струва,на какви пари са в БГ.Днеска пуснаха някви винтоверти на 24в с перкутор,ама бая си тежат :),модел които ми е непознат поне на мен.
LazarGanev - "Велик майстор"
Истинския Сингер вече не е немски, а китайски, така че не вярвам да не са истински Сингер :wink:
torbalan - Дървен философ
Бразилски май е истинския Сингер в момента :)
Chefo77 - майстор
LazarGanev написа:
Истинския Сингер вече не е немски, а китайски, така че не вярвам да не са истински Сингер :wink:
Истинският Сингер винаги е бил американски, какви са тези немски, китайски и бразилски деривати? :)
А дано, ама надали :? .
Chefo77 - майстор
LazarGanev написа:
А дано, ама надали :? .
Е така пише, не съм ходил във фабриката :)
Баба ми има от шкафовете - машини. Вероятно е 1960-а година. Крачна. Майка ми има "гола" машина, пак крачна. И на двете си пише "Made in U.S.A.", макар винаги да съм мислел, че са японски! И двете са докарани от Япония.
torbalan - Дървен философ
преди 17 години, когато купувахме на жена ми шевната машина, исках да е сингер...

няма да обяснявам защо...

Тези, в ЦУМ (по онова време все още работеше) бяха произведени в Бразилия... Суперевтини пласмасорляци...

Купихме Хускварна... До ден днешен я ползва :)

едит:

добавих и снимка на играчката...

Прикачен файл

DSCF1040.JPG
DSCF1040.JPG (54.36 KиБ) Видяна 3148 пъти
Последна промяна от torbalan на чет апр 25, 2013 11:29 pm, променено общо 1 път.
Е, и аз винаги съм ги мислел за немски по произход (сега научих че били американски, но знам че фалираха някъде през 80-те или 90-те и ги купиха китайци, подобно на прословутите фотоапарати Практика и много други известни фирми. Братята китайци си умират от кеф да купуват фалирали известни марки
Chefo77 - майстор
Ами те и Pfaff, и Husqvarna, и Singer вече са на една компания ... както и Brother, Janome (на жената е такава), Aisin Seiki (Toyota)...

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: