Нека намерим най-тънките цени.
egomen66 - майстор
profesionalist_wood написа:
bulhomes2 написа:
Гумен,аз отварям линковете без проблем. Вентилаторчето с железата струва общо 40 лв
Аз ли съм гумения, че нещо не схващам? Добре, че си ти да ни отваряш линковете. Колко аспирации и вентилации си направил, че пак раздаваш акъли?

За разлика от теб взимам много повече в фирмата и съм направил много отколкото ти за целия си живот. Имам и хале който го отдавам под наем с аспирация за 60 000 лв и повечето от вентилационните шахти са моя замисъл.

А за гумен,става дума за egomen,ама ти не си разбрал както винаги.

Айде със здраве
Г-умен ми звучи като умен... Благодаря... А ти се благодари , че са празници... :axe:
profesionalist_wood - майстор
Ами бил съм в Троян,малко западнал град,но чат-пат има работа и съм наясно с фирмите кой какъв оборот има... Не е нужно да знаеш къде работя. Във фирмата аз бачкам като проектант и мениджър. Засега от мен

:razz:

Що? Ми трудно се чете името ти egomen66. Не се обиждай :partyman:

Ся отивам да си лягам,само да отида до шкафа да си сипна ракиийка :lol: айде лека
hidrazin - майстор
...За разлика от теб взимам много повече в фирмата и съм направил много отколкото ти за целия си живот. Имам и хале който го отдавам под наем с аспирация за 60 000 лв и повечето от вентилационните шахти са моя замисъл....
Абе на тебе какво ти става или не ти става? Какво се промени?
Станал си кат зад...ник. Мислиш ли че на някой му дреме за твоя пиклив наем и аспирация?
Ако искаш може и да продължа...
За сега не - Коледа е.
Всели празници и ревизирай някои неща.
Наздраве!!!
:partyman:
bulhomes2 - майстор
... и съм наясно с фирмите кой какъв оборот има...
Някой път се чудя дали можеш да изкараш по-голяма простотия от поредния си пост и винаги ме изумяваш. Форума беше хубаво място в което си помагахме. Явно нямаш друга работа, че постоянно висиш тук и си на всяко гърне мерудия. Лошото е, че досега от толкова постове не съм видял нито един смислен, с който да помогнеш с нещо. Точно обратното - пълни глупости, нямащи нищо общо с реалността, което би могло лесно да подведе някой от питащите, който не те е разбрал що за стока си. Заради теб и Тинки тоя форум остава с все по-малко качествени хора, които наистина споделят знания. В повечето случаи ви прескачам постовете, ама да ме пита луд човек що ли изобщо поглеждам някога...

Честита Кледа на всички и весело посрещане на Новата година!
profesionalist_wood - майстор
bulhomes2 написа:
... и съм наясно с фирмите кой какъв оборот има...
Някой път се чудя дали можеш да изкараш по-голяма простотия от поредния си пост и винаги ме изумяваш. Форума беше хубаво място в което си помагахме. Явно нямаш друга работа, че постоянно висиш тук и си на всяко гърне мерудия. Лошото е, че досега от толкова постове не съм видял нито един смислен, с който да помогнеш с нещо. Точно обратното - пълни глупости, нямащи нищо общо с реалността, което би могло лесно да подведе някой от питащите, който не те е разбрал що за стока си. Заради теб и Тинки тоя форум остава с все по-малко качествени хора, които наистина споделят знания. В повечето случаи ви прескачам постовете, ама да ме пита луд човек що ли изобщо поглеждам някога...

Честита Кледа на всички и весело посрещане на Новата година!

Яд те е още за моторите че те изпреварих и още ти държи влага
bulhomes2 - майстор
Абе ти си пълен идиот явно...
bulhomes2 - майстор
koveslav - майстор
bulhomes2 написа:
http://olx.bg/ad/darvobrabotvascha-mash ... =108595024
Прикачен файл:
Graphic1.JPG
Хубава обява!Само дето продавача е снимал етикета на ел таблото и е решил,че това е производителя на машината и данните и :D
bulhomes2 - майстор
Че той и нищо от описанието не е уцелил, но повечето от пишещите тук разбират. "Банциг, ренде, бормашина, приставка" а всъщност е "Циркуляр, абрихт и борапарат"
estorm - специалист
bulhomes2 написа:
Че той и нищо от описанието не е уцелил, но повечето от пишещите тук разбират. "Банциг, ренде, бормашина, приставка" а всъщност е "Циркуляр, абрихт и борапарат"
Еми да нали машината има проблем с пускането. Ако можеше да я пусне щеше да разбере, че върши друго :lol:

Тема "Добри попадения в OLX - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: