Нека намерим най-тънките цени.
naB4o - специалист
Нямам, а се сетих за голямата тема тук. Тъста ми подметна, че желае да я взима. И реших да се допитам. Според мен само бензинова ще е ок. Или както досега идва едно багерче с плуг.
bulhomes2 - майстор
чет мар 04, 2021 8:00 pmnaB4o написа:
Привет!
Сега получих спама в аналоговия имейл долу на входа :)
Абе това го четох 5-6 пъти и не схващам какво е искал да каже лирическия герой?!?
miliad - майстор
чет мар 04, 2021 8:47 pmbulhomes2 написа:
Привет!
Абе това го четох 5-6 пъти и не схващам какво е искал да каже лирическия герой?!?
Ееее,. Брошурата в пощенската кутия.
naB4o - специалист
чет мар 04, 2021 8:51 pmmiliad написа:
Привет!
Екзактли :)
Много малко истинска поща се получава в последно време, затова го написах така носталгично ;)
bulhomes2 - майстор
Ааааа схванах. Ма щото имейл има "И" отпред, което рязко го отделя от аналоговата поща и затова не загрях смисъла.
grizan1980 - специалист
чет мар 04, 2021 8:52 pmnaB4o написа:
чет мар 04, 2021 8:51 pmmiliad написа:

Екзактли :)
Много малко истинска поща се получава в последно време, затова го написах така носталгично ;)
В централна поща пловдив има огромно количество поща от китай....Поне като ходя гледам колко е натрупано ....
nikolov333 - майстор
Това е щото пратките за южна България всички минават митница в Пловдив..
kistbam - специалист
Някой да е ползвал тази машина. Мисля да я взема, че все на ръка се мъча ама не знам колко е читава.
Ще ги пускат от 11-ти.
Прикачен файл:
Screenshot_20210305-202904.jpg
israeli - специалист
Пускали ли са в Lidl полираща машина и дали акумулаторния ъглошлайф на Parkside, може да се ползва и като полиращ инструмент чрез лепене на подходяща подложка на диска?
fbr - майстор
пет мар 05, 2021 8:45 pmkistbam написа:
Някой да е ползвал тази машина. Мисля да я взема, че все на ръка се мъча ама не знам колко е читава.
Ще ги пускат от 11-ти.
Имам предния модел, върши работа, ама аз се наиграх вече, ако си топъл, за половин цена мога да се разделя с нея. Ползвана е два сезона.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: