Нека намерим най-тънките цени.
itev - специалист
Не става! Повярвай!
viewtopic.php?f=57&t=47043&p=707511#p707511
israeli - специалист
Гост написа:
За зарибените към лидълски стоки:
от 04.11 до 06.11 от 08:00h до 21:00h
на паркинга пред магазин Lidl бул "Сливница"No 236
ще има "шатра" (нехранителни продукти със специални цветни стикери)
Българина е по бетер от циганина! Сутринта бях точно 10 минутки, след което си тръгнах. Останах крайно изненадан от тълпата хора, която се беше събрала пред шатрата в 8:10 сутринта. Вътре тъпканица, бутаница, кошове пълни с разни джунджурийки, едвам се разминаваш с останалите. Видях господин, който беше награбил 7-8 бройки пистолета с горещ въздух. Майки повлекли децата си..... :rolleyes: Вземеш ли нещо, очакват те поне един час чакане на опашка пред касите. Мангалщина, както и да го погледнеш.
DundyTheCroc - майстор
itev написа:
Не става! Повярвай!
viewtopic.php?f=57&t=47043&p=707511#p707511
Не е истина, благодаря за инфото.
fore - майстор
Това си е Китайски боклук. Преди години Бащата купи подобно от Илиенци и след първото затягане се счупи нескопосаната втулка на която се навива червячната шпилка на челюстта. Продавача отказа да го върне и аз го върнах на вторични. Така че основата е най малкият проблем на това менгеме. То цялото е направено от ронлив Чугун и втулката в която се навива оста е тънка и измислена. Чупи се от малко по голямо усилие.
cholev - майстор
Абе това да не е сергия на пазара. Като се счупят 100бр и върнат 100 нали веднага ще прекратят договора с производителя. Това са германци не мангали от илиенци.
Ще си взема едно менгеме другата седмица да видя колко сте прави. Обещавам да пазя бележката :-D
fore - майстор
Ще се счупят 100 броя ако се ползват интензивно и професионално. При нашата употреба е трудна работа !

На Илиенци не е имало Мангали никога. Виетнамци, Араби и Българи. Сега Илиенци стана покрит МОЛ почти на 100% Стоките са с добро качество, но и цените са високи вече. Нещата се променят постоянно.

Чолев всичко не започва и не свършва в Перник ! :lol: Пази си бележката и не го напъвай това.

За 80 лева се взема Българско яко менгеме- класик. Аз има такова на Вилата купувано или от Дядо ми или от Бащата и не си знае годините. Явно доказало своята надеждност и днес се изработва със същата големина и форма.

Преди години някой от " приятелите :axe: :toimonster: " на Баща ми го беше напъвал и откъртил неподвижната челюст на половина към наковалнята. Бащата го даде и го навариха. Сега работи. Но челюстите му са леко накриво и не притварят в единият край. Същото го продават за 80 лева със същото разстояние на присъединителните отвори 1:1 от всякъде. Но за сега не съм вземал резервно. И мисля да припиля челюстите на Старото за да лягат плътно. Ако се счупи на заварката към наковалнята- 80 лева кеш и това е !!!

Прави сметка колко е здрава винтовата предавка между челюстите.
fore - майстор
Чолев то вярно че ти си облъчен от тия Лидлски щуротии, но все пак да ти вметна че последно аз купих Крик-Крокодил и стойки от Илиенци. Като крика не е мръднал и беше с резервни опръстени въпреки това. Стойките са с осигуряване и яки от цяло заварен тяло.
За сравнение Лидлските Крикове изпускат. Стойките са сгъваеми и аз не бих ги ползвал такива. Това от Лидл и тия "Германци"-Китаци. :wink:

За Инвертора от Лидл няма да те подхващам пак щото ми става смешно и трагично едновременно . :) То инвертор ли беше или зарядно за ГСМ....... :prayer:

Като и да е -с това искам да ти кажа че концентрирането в Продуктите на една фирма само не е най доброто решение. Ако е с колекционерска цел тогава може и да е оправдано, но ти майче ги ползваш.

Аз тези дни основно си купувам марципани с плодовете щото са много добри и са си Немски. :prayer:

Но другата седмица ще купя 2ро малко Шмиргелче за 10 лева щото е супер удобно и маневрено за фино пилене.

Примерно модифицирането на Прокидските Човки за Газовият и ел поялници от Лидл. Щото и те са много хубави но като изхвърлиме Шилата които са дадени на местото на човките. Ама така е решил Китайският Немец явно. :lol:

Тия човки от поялниците трябва да ги тествам дали ако ги ковна с чук няма да са добри за Център примерно....... :lol: :lol: :lol: Не трябва да се хвърля, а да се намира приложение на всичко от Великата марка и магазини......
borkata99 - специалист
Днес ща-не ща, ама ми се наложи да го ползвам
Изображение, Изображение
не съм дупчил, само разкъртих малко бетон и мозайка за да минат дъските............пак казвам - малко :wink:
Върти и като натиснеш яко чука, не дава да го бутнеш, много бързо си свърших работата и в куфара. Ако го ползвам още 2 пъти с подобен резултат и съм готов :lol: за тия пари толкова. Доволен съм !
Иначе другите Изображение, Изображение още не са се предали. Пистолета чука яко, но трябва и яко да се притиска. Почнах с скоби 25 мм. като свършиха минах на пирони.................. :shock: и се родих :lol: Като свършиха 25 мм. и минах на по-големите. Някой път ако не се притиска добре главичката остава отвън, но пък чукчето е в джоба и прас и готово :wink: Имах и няколко заклинвания, но всичко
Много по-удобно от скобите. Досега 14 връзки ламперия и 48 м. шипки. Вижда му се края, дано неделя до изборите да приключа с грубото, че няма да мога спя :lol:
klomo - специалист
israeli написа:
Гост написа:
За зарибените към лидълски стоки:
от 04.11 до 06.11 от 08:00h до 21:00h
на паркинга пред магазин Lidl бул "Сливница"No 236
ще има "шатра" (нехранителни продукти със специални цветни стикери)
Българина е по бетер от циганина! Сутринта бях точно 10 минутки, след което си тръгнах. Останах крайно изненадан от тълпата хора, която се беше събрала пред шатрата в 8:10 сутринта. Вътре тъпканица, бутаница, кошове пълни с разни джунджурийки, едвам се разминаваш с останалите. Видях господин, който беше награбил 7-8 бройки пистолета с горещ въздух. Майки повлекли децата си..... :rolleyes: Вземеш ли нещо, очакват те поне един час чакане на опашка пред касите. Мангалщина, както и да го погледнеш.
Определено, аз затова и не отидох. Преди и на битака ходих вече и там не ходя от години. Взех да се уважавам повече . Има добри алтернативи на "големите" промоции и чакането и дебненето не си струва времето. А хората сме полудели по материалното и държанието ни е направо за съжаление.
klomo - специалист
fore написа:
Ще се счупят 100 броя ако се ползват интензивно и професионално. При нашата употреба е трудна работа !

На Илиенци не е имало Мангали никога. Виетнамци, Араби и Българи. Сега Илиенци стана покрит МОЛ почти на 100% Стоките са с добро качество, но и цените са високи вече. Нещата се променят постоянно.

Чолев всичко не започва и не свършва в Перник ! :lol: Пази си бележката и не го напъвай това.

За 80 лева се взема Българско яко менгеме- класик. Аз има такова на Вилата купувано или от Дядо ми или от Бащата и не си знае годините. Явно доказало своята надеждност и днес се изработва със същата големина и форма.

Преди години някой от " приятелите :axe: :toimonster: " на Баща ми го беше напъвал и откъртил неподвижната челюст на половина към наковалнята. Бащата го даде и го навариха. Сега работи. Но челюстите му са леко накриво и не притварят в единият край. Същото го продават за 80 лева със същото разстояние на присъединителните отвори 1:1 от всякъде. Но за сега не съм вземал резервно. И мисля да припиля челюстите на Старото за да лягат плътно. Ако се счупи на заварката към наковалнята- 80 лева кеш и това е !!!

Прави сметка колко е здрава винтовата предавка между челюстите.
Може и линк на менгемето?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: