Не става! Повярвай!
viewtopic.php?f=57&t=47043&p=707511#p707511
Гост написа:За зарибените към лидълски стоки:Българина е по бетер от циганина! Сутринта бях точно 10 минутки, след което си тръгнах. Останах крайно изненадан от тълпата хора, която се беше събрала пред шатрата в 8:10 сутринта. Вътре тъпканица, бутаница, кошове пълни с разни джунджурийки, едвам се разминаваш с останалите. Видях господин, който беше награбил 7-8 бройки пистолета с горещ въздух. Майки повлекли децата си.....
от 04.11 до 06.11 от 08:00h до 21:00h
на паркинга пред магазин Lidl бул "Сливница"No 236
ще има "шатра" (нехранителни продукти със специални цветни стикери)
itev написа:Не става! Повярвай!Не е истина, благодаря за инфото.
israeli написа:Определено, аз затова и не отидох. Преди и на битака ходих вече и там не ходя от години. Взех да се уважавам повече . Има добри алтернативи на "големите" промоции и чакането и дебненето не си струва времето. А хората сме полудели по материалното и държанието ни е направо за съжаление.Гост написа:За зарибените към лидълски стоки:Българина е по бетер от циганина! Сутринта бях точно 10 минутки, след което си тръгнах. Останах крайно изненадан от тълпата хора, която се беше събрала пред шатрата в 8:10 сутринта. Вътре тъпканица, бутаница, кошове пълни с разни джунджурийки, едвам се разминаваш с останалите. Видях господин, който беше награбил 7-8 бройки пистолета с горещ въздух. Майки повлекли децата си.....
от 04.11 до 06.11 от 08:00h до 21:00h
на паркинга пред магазин Lidl бул "Сливница"No 236
ще има "шатра" (нехранителни продукти със специални цветни стикери)Вземеш ли нещо, очакват те поне един час чакане на опашка пред касите. Мангалщина, както и да го погледнеш.
fore написа:Ще се счупят 100 броя ако се ползват интензивно и професионално. При нашата употреба е трудна работа !Може и линк на менгемето?
На Илиенци не е имало Мангали никога. Виетнамци, Араби и Българи. Сега Илиенци стана покрит МОЛ почти на 100% Стоките са с добро качество, но и цените са високи вече. Нещата се променят постоянно.
Чолев всичко не започва и не свършва в Перник !Пази си бележката и не го напъвай това.
За 80 лева се взема Българско яко менгеме- класик. Аз има такова на Вилата купувано или от Дядо ми или от Бащата и не си знае годините. Явно доказало своята надеждност и днес се изработва със същата големина и форма.
Преди години някой от " приятелите![]()
" на Баща ми го беше напъвал и откъртил неподвижната челюст на половина към наковалнята. Бащата го даде и го навариха. Сега работи. Но челюстите му са леко накриво и не притварят в единият край. Същото го продават за 80 лева със същото разстояние на присъединителните отвори 1:1 от всякъде. Но за сега не съм вземал резервно. И мисля да припиля челюстите на Старото за да лягат плътно. Ако се счупи на заварката към наковалнята- 80 лева кеш и това е !!!
Прави сметка колко е здрава винтовата предавка между челюстите.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: