Нека намерим най-тънките цени.
borkata99 - специалист
Днес таман привършвах с грубите пинизи :roll: и от стълбата падна малкия винтоверт направо на плочките :shock:
На машинката нищо и нямаше - свредлото замина/счупи се. Сложих ново и продължих с кеф, не с песен, а с кеф !
След известно време, малкия винтоверт....прас пак на плочките :shock: :shock: На машинката пак нищо и нямаше - свредлото се изкриви.
Изображение, Изображение
Пробвах с криво свредло, ама не става.............. :razz:

Та грубата работа свърши, този следобед - електриката /табло, ключове, контакти, лампи/ слагам и....................

Изображение, Изображение

и стига толкова, че ще вземе да се свърши тая работа и тия НЕ професионални машинки ще вземат да се скапят :wink: и после какво правим ? :lol:

Как какво ?!..........подкарваме пелин-чето Изображение, кеф ти бял, кеф ти червен..........няма се кара ме сега, Я ! :lol:
jekasus - майстор
Няма само Борката да се хвали :-D
Тази тройка много добре се справи при монтажа на вградена структура...
Ако беше и аку-ъглошлайф... Само да се появи при нас :-D

Прикачен файл

IMG_1447.JPG
fore - майстор
Аку - ъглошлайфа като се измете Боко и станеме Хора :sad: .
За сега само Аку. :toimonster:
profesionalist_wood - майстор
klomo написа:
israeli написа:
Гост написа:
За зарибените към лидълски стоки:
от 04.11 до 06.11 от 08:00h до 21:00h
на паркинга пред магазин Lidl бул "Сливница"No 236
ще има "шатра" (нехранителни продукти със специални цветни стикери)
Българина е по бетер от циганина! Сутринта бях точно 10 минутки, след което си тръгнах. Останах крайно изненадан от тълпата хора, която се беше събрала пред шатрата в 8:10 сутринта. Вътре тъпканица, бутаница, кошове пълни с разни джунджурийки, едвам се разминаваш с останалите. Видях господин, който беше награбил 7-8 бройки пистолета с горещ въздух. Майки повлекли децата си..... :rolleyes: Вземеш ли нещо, очакват те поне един час чакане на опашка пред касите. Мангалщина, както и да го погледнеш.
Определено, аз затова и не отидох. Преди и на битака ходих вече и там не ходя от години. Взех да се уважавам повече . Има добри алтернативи на "големите" промоции и чакането и дебненето не си струва времето. А хората сме полудели по материалното и държанието ни е направо за съжаление.
А аз ще си остана с чакането на настолната бормашина от Лидъл :D
klomo - специалист
Не е задължително!

http://www.praktiker.bg/bg/Bench-drills ... 4/p/464310

За мен са един клас. Аз имам Einhell 500W от оранжевите ( по старите модели). Има доста голям луфт както всички и не стават за металообработка.
renola - напреднал
Има ли някой транспортната количка и ако може да изкаже мнение за нея.
Благодаря.
kpenchev - специалист
Отнесох днес едни кримп клещи, забележка имам само към острието за рязане на проводници което е по-скоро тъпо и реже - смачквайки ги.
Определено са удобни за заголване краищата на проводниците или прекъсване на изолацията.
Окомплектовката не е нещо кой знае какво, ама за първо време ще върши работа ...
kozl - майстор
renola написа:
Има ли някой транспортната количка и ако може да изкаже мнение за нея.
Благодаря.
Аз я купих и съм я ползвал няколко пъти. Още в началото и изпадаха пластините на механизма за застопоряване на дръжката при изтеглено положение. Наместих ги и пак изпадаха. Нещо не са доизкусурени. Ще трябва да побългарявам. Но и така върши работа.
nautilus33 - майстор
Ударната бормашина за 40лв заслужава ли си? То, ясно, че за тия пари няма как да не си заслужава, ама да не вземе да сдаде багажа още на 5-ия път?!
brum - майстор
Нали има 2 години гаранция :) . Ако мислиш да не я ползваш 5 пъти за 2 години е малко излишно да си я купуваш.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: