Нека намерим най-тънките цени.
nautilus33 - майстор
А, ще се ползва повече от 5 пъти, но ако не е много надеждна, по-добре да си спестя разкарването до Лидл. Иначе как се представя с пробиването в тухла и желязо?
Chefo77 - майстор
Само да отбележа, че съм приятно впечатлен от самонивелиращото лазерно нивелче на Парксайд. Бърза нивелиране, точни показания, тънки линии. Много по-добре изглежда, отколкото Quigo на Bosch!
israeli - специалист
За кое лазерно нивелче на Парксайд говориш?

Ударната бормашина, както и други продукти на веригата имат 3, а не 2 години гаранция.
Chefo77 - майстор
israeli написа:
За кое лазерно нивелче на Парксайд говориш?
Сега видях, че имат повече от едно ...

https://www.lidl.de/de/parkside-kreuzli ... a1/p220495

Те това. Аналог на Quigo.
kozl - майстор
А каква стойка ползваш? Или стълбата :?
cholev - майстор
На линка има видео и ползват готина стойка. Ама не съм виждал такава да се продава. Аз лично една 2м летва съм я монтирал на една плоча 20х20см и закачам нивелира към летвата на нужната височина с помоща на щипката която върви с нивелира, но ако ми изпадне подобна стойка си я взимам.
pgt - специалист
Аз го взимах този нивелир, но го върнах. Като стойка и бързина на позициониране бива, ама линиите нещо дебели ми се видяха и от средата натам накъсани, като пунктирани, може и аз да съм случил на кофти бройка ама нещо не ми вдъхна доверие. Реших да додам малко и да си взема подобно Скилче или още малко и лазерлайнер също имат такова.
wscientist - специалист
pgt написа:
Аз го взимах този нивелир, но го върнах. Като стойка и бързина на позициониране бива, ама линиите нещо дебели ми се видяха и от средата натам накъсани, като пунктирани, може и аз да съм случил на кофти бройка ама нещо не ми вдъхна доверие. Реших да додам малко и да си взема подобно Скилче или още малко и лазерлайнер също имат такова.
Накъсаните линии ги има при почти всички подобни уреди от нисък и среден клас. Свързано е с дифракцията на светлината (лазерния лъч).
gogosto - специалист
fore написа:
Аку - ъглошлайфа като се измете Боко и станеме Хора :sad: .
За сега само Аку. :toimonster:
От твоите уста в божиите уши. Пък дано станем и ние "бели" хора по скоро. А не да се запътваме на тълпи към Европата. Днес едно циганче ми казва - мама взима 1800 евро в Италия (в завод за лук), а аз я познавам тя не може да пише даже. Чак ме хвана яд, как така там може, а тука не :(
zmiori - специалист
Няма завод за лук затова тук не става. :?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: