Нека намерим най-тънките цени.
Chefo77 - майстор
Въпросче: Колегата си взе същия мултикътър като мен, оообаче неговия е малко по-тих и няма такива вибрации като моя. Има ли смисъл да го нося в сервиза или да си го ползвам така??
svetliopi44 - Чирак...
Абе и моя е шумен но върши работа, даже се учудих че за тея пари и тези кунсомативи се справи със задачката.
Шкурките верно не струват, бързо се захабяват ,но тая джаджа ме спаси от една ситуация.
Аз го купих преди година горе-долу , а чак сега го ползвах.
Chefo77 - майстор
Ооо, работа върши, та се къса. На един обект даже се скъсаха да идват да го гледат като режехме первазите :lol: :lol:
Макар че 2 от инструментите вече заминаха в метър-метър и половина паркет - но ще бъдат заменени от БОШ-ови, 18-20 лева била бройката.
svetliopi44 - Чирак...
Даамм , и аз мисля да му сменя консумативите с Бошовски ... въпреки че аз почти не го ползвам и незнам кога ще избия парите на скъпите консумативи.
Виж при теб е друга работа, даже си мисля че е неизменим помощник за твоята деиност.
Chefo77 - майстор
Абе чак незаменим не е, иначе мнооого отдавна щях да си взема. Но си е гъзарийка :) И позволява да направиш гъдел на отбрани клиенти :wink:
colyo - специалист
Накрайниците за дърво на Бош са по 18лв. Единия от оригиналните го сдробих при рязането на една шпилка на терсене място. В определени ситуации спестява много разглобяване и съм много доволен, че го имам. И моя е от миналата година и мисля, че си е изкарал парите няколко пъти вече, въпреки, че го ползвам само за домашна употреба.
Прикачен файл:
WP_000726.jpg
profesionalist_wood - майстор
в един сайт е 30 лв ама мода ми изтри коментара ми с линк
joro39 - специалист
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-C7B ... date=24145 Какво ще кажете за тази помпа.
пишман_майстор - майстор
Две са .Коя от двете те интересува ?
joro39 - специалист
пишман_майстор написа:
Две са .Коя от двете те интересува ?
хидрофора

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: