fore написа: И втори въпрос по техническата част - Как е правилно да се пие Уиски ?Със бела шунка и повечко праз.

fore написа: И втори въпрос по техническата част - Как е правилно да се пие Уиски ?Със бела шунка и повечко праз.
cholev написа:Може ли да се разчита на тези данни?hakama написа:Бормашината от 40лв колко мм бетон може да пробие?Макс. диаметър на пробиване
За дома - ширпотреба ми трябва.
в дърво........................................25 mm
в бетон.........................................10 mm
в стомана ......................................8 mm
cat написа:Малко спам . Хубава ракия идва около 5 лв себестойност ,мачка се гроздето престоява с джибрите няколко дни пресова се джибрите на някой животновъд ги харизвам да не отиват зян , ширата след като ферментира се вари ракия и става хубава .Е нали форума е 'направи си сам' значи не е спам
jekasus написа:Е, хубаво де, като сме я почнали.Avas_co написа: Уф, верно оспамихме темата с тия уискита и ракии.То винаги е така, като няма интересни предложения в Лидъла
Avas_co написа:Е, хубаво де, като сме я почнали.На мен такова подариха http://whiskeytemple.blogspot.bg/2015/0 ... ingle.html, като му видях цената, го пазя за по-специален повод...
cholev написа: понякога отскачам до Березка в Борово за некоя и друга бутилка от сибирските"Пять озер" най ми харесва, Стандарт и Зеленая, като Флирт пред нея.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: