Нека намерим най-тънките цени.
jekasus - майстор
etconev написа:
А дано, откога го чакам този винтоверт
Миналата година точно по това време го купих(на 23.11.).
Гледам, че вече е с променен дизайн.
Shift - специалист
Съвместима ли е батерията на този винтоверт с тази на аку-перфоратора от преди няколко седмици?
Последна промяна от Shift на пон ное 21, 2016 8:19 pm, променено общо 1 път.
jekasus - майстор
Имам и 20-ка винтоверт, и аку-перфоратор - съвместими са.
etconev - специалист
Само да споделя, въпреки, че не е за Лидл темата - днес от една друга верига магазини, която в момента има промоция вземи 2, плати 1, си купих уиски William Peel - 1л. /бутилката/ ... Та, мисълта ми беше, че много добре влиза... :drinkers:
kozl - майстор
jekasus написа:
etconev написа:
А дано, откога го чакам този винтоверт
Миналата година точно по това време го купих(на 23.11.).
Гледам, че вече е с променен дизайн.
Ах тези тарикати. Ся що са му барали дизайна. И като немам точно същия и уискита го спрех и едвам се аз възпирам за колекция да ги събирам :?
fore - майстор
Съдейки по предишните уреди с нов дизайн, промяната на външният вид води до качване на цената и падане на качеството. Така че аз съм доволен че купих каквото ми трябва на старите цени със старият дизайн.

От предложенията с нов дизайн бягам далече, както споменах по горе.
stan73 - майстор
user223 написа:
Някакви отзиви за уреда за почистване с ултразвук в Лидл??
Добър, е, върши работа.

П.П. Чичо Джак, за който писах на предната страница - отворихме го с Мацката ми и се почерпихме, супер си е (както се и очакваше).
Към Фори - щом е с клапан - за съжаление е ментак, истинските нямат клапани.
fore - майстор
Аз пък ти казах че за мене не е определящо това. Клапана както му казваш ти или Дозатора както се казва оскъпява производството. Сам по себеси съдържа стъклена съчма и не е много просто и евтино у-во. Едва ли фабрика за бутилиране която налива фалшив и евтин алкохол ще си оскъпява сама производството.

Това дали алкохола е истински от дадена марка едва ли зависи от наличието на дозатор. Дозатора е просто наврян в гърлото и излиза много лесно с издърпване с тирбушон. За мене е определящо за къде е бил Бутилиран този Алкохол.

Старите дозатори бяха изляти с гърлото на бутилката.

Дейстивтелно съм пил Джони пешеходният, донесен от Немско от приятелка на Женам ми за да празнува рожденият си ден тук както споменах. Нямаше дозатор и беше много добро.

Барманите и заведенията махат Дозатора защото им пречи.

Лидл едва ли ще продава стоки от хранителният сектор с лошо качество.
Била също продава качествени неща, но Лидлските стоки обикновено са правени за Немско. Попадъл съм на Зелена ябълка от 1,99-негазираната-Сити мисля беше правена специално за Немско. Пишеше само на Немски на етикета. Вкусът и беше по мек- нямаше толкова захар.

Остави ги тия Дозаори и Клапани. Важното е като пиеш после да не ти чукат Клапаните и да не ти избяга центровката. :wink:
Последна промяна от fore на ср ное 23, 2016 10:00 am, променено общо 1 път.
klomo - специалист
fore написа:
Съдейки по предишните уреди с нов дизайн, промяната на външният вид води до качване на цената и падане на качеството. Така че аз съм доволен че купих каквото ми трябва на старите цени със старият дизайн.

От предложенията с нов дизайн бягам далече, както споменах по горе.
При акумулаторните по-добре от новите, че моята батерия на 18V верт постоянно ми върти номера. Дори на няколко колеги се прецакаха още в началото.
fore - майстор
Специално при батерийте няма правило кога и кака ще се прецакат. Всичко е късмет.

Естествено че по нова клетка е винаги по добре.

Аз от старите батерии имах една която се зареждаше до към 19 волта макс и я смених бързо без много да му мисля.

Жената купила някакъв скрин/шкаф за спалнята. Понеже все не и стигат шкафовете и местото и понеже аз бях против, тя ме издебнала и сглобява сама. Извадила старият Райдер с сухите клетки от шкафа дето Бащата го купува от Илиенци отдавна. Аз го модифицирах със сухите акумулаторни клетки на 12в.

Обаче заради 18ката Парксаита Райдъра не го ползвам вече и стой в куфара. Рядко го зареждам.

Та едната батерия приключила внезапно. На 10.2 волта стой при заряд и няма ток да завърти изобщо Верта. Явно една клетка е укъсил. Вярно че стоеше на Верта сложена, но той не прави късо на изводите си като го замерих.

Явно просто и е дошло времето. Купих нов акумулатор от Щайберг за 9 лева и го смених да има.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: