Нека намерим най-тънките цени.
съб фев 16, 2019 10:19 pmfore написа:
Ти как мислиш ???
Нямам наблюдение над техните играчки. Похвалиха ми ги и така...
muhala - майстор
съб фев 16, 2019 10:48 pmkanaf написа:
съб фев 16, 2019 10:19 pmfore написа:
Ти как мислиш ???
Нямам наблюдение над техните играчки. Похвалиха ми ги и така...
Аз съм много доволен от Парксайд. Само една дрелка се оказа голям боклук. Сложих една бургия и повече не успях да я махна от патрона.
cat - специалист
съб фев 16, 2019 9:05 pmmanobg написа:
Шлайф-а ми на стойката е със 125мм, със сигурност този ще е много по-добре, а и дискове има доволно. Но българина все иска всичко да е най- най- най- и колкото и да му сипят в чинията, на съседа винаги тя е по-пълна и все иска повече и повече. Няма насищане. Ако беше 210мм, щяхте да искате 230, ако беше 230, пак щеше да е малък, няма угодия.
Почти всички машини от този тип са с диск 355 мм и има смисъл да е това размера . Имам стойка за 125 мм точно от Лидл и стойка за 230 мм диск вършат работа за дребни неща а когато се наложи да се реже под ъгъл нещата стават плачевни и това е при чисто нов диск когато се поизноси нещата стават още по зле . Най доброто е лентоотрезна машина но е скъпа за хоби .
jekasus - майстор
Тая отрезна машинка за дребни работи.
Честно казано - не става. За домашно, ако му трябва изобщо на някой - големия шлайф и стойка за него.
Сега почнах да си мисля, дали изобщо ми трябва за домашно, а май не...
kozl - майстор
съб фев 16, 2019 10:01 pmkanaf написа:
Здравейте!
От предстоящата партида играчки :)
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=21000
Някой ползвал ли го е? Става ли ? :) :partyman: :?
съб фев 16, 2019 10:15 pmfore написа:
10 бара, 50 литра. Ще захранва добре и едночуковият гайковерт. Мисля беше по модел и производство на Енхел.
Какво повече искаш за тези пари !
Скъп ми изглежда за лидълска стока. Аз ползвам Енхел за 180 пари беше с 24 литра балон. Пак е 1,8 kW, маслено мазане. Налягянето не помня кво е, май 10 изключва пресостата на 8 включва. Дебита малък за инструменти. За боядисване на малки детайли става.
Даже си боядисах предишното пежо с него.
monster18 - специалист
За настолния ъглошлайф аз няма да го взимам за професионална употреба а за домашната работилница не виждам защо да не става ?

Това е друго видео
kozl - майстор
Лидъл, Лидъл ама в Циганария. На щанда пълно с празни кутии. Пробах с една празна, на касата и касиерката ме пита "нема ли пълни?". Еми нема. Един куп празни. Е след като платих 111 пари и я напълниха след кратко чакане. Това е поредната "играчка" де купувам без възможност да я разгледам и пак по скоростни причини дека бързината на клиентите изпреварва процеса на предлагането :roll:
cat - специалист
Ако не ти хареса може да я върнеш даже така е по добре понеже може да си я пробваш неудобното е че трябва да се разходиш пак до магазина ..
Djack - специалист
пон фев 18, 2019 7:07 amkozl написа:
Лидъл, Лидъл ама в Циганария. На щанда пълно с празни кутии. Пробах с една празна, на касата и касиерката ме пита "нема ли пълни?". Еми нема. Един куп празни. Е след като платих 111 пари и я напълниха след кратко чакане. Това е поредната "играчка" де купувам без възможност да я разгледам и пак по скоростни причини дека бързината на клиентите изпреварва процеса на предлагането :roll:
Тази пендула не е ли от четвъртък (21-ви)??? Да не я изтървах, че и аз исках да си я взема!?
monster18 - специалист
От четвъртък е колега и аз я чакам :)

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: