Нека намерим най-тънките цени.
fore - майстор
profesionalist_wood написа:
Сичкото го праим на на 220 в или на тронсформаторчета било то винтоверти или др :-D Удобство са иначе като ги държиш в ръка :partyman:

Абе и ти си се офазил нещо ми се струва. :lol: Те хората си продават и на 220 волта машини.

В оня клип за Поялника на батерии който купих, тоя го разпарчотоса за да го направи на ток с адаптор ?????!!! :prayer:

Е за чий ми е да купя такъв и да го префасонирам на ток пак ? Тая свещ работи 1 час с едни батерии.......
А и имам 5 поялника на ток ! :shock:
cholev - майстор
На USB го направи. Включваш към лаптопа и запойваш :-D
fore - майстор
Да... а манджа няма ли да си сготвят на Лаптоп скоро...... :prayer:
profesionalist_wood - майстор
Просто са удобни машинките като ги държи човек в ръцете и не се изморяват като завиваш всеки ден винтове....
daniel vasev - специалист
Щом е измислено на батерия трябва да е на батерия .
kozl - майстор
А помниш ли:
Да обаче майката ми разгонват батериите в куфарите :lol:
piper4o - напреднал
А скоро ли пускаха голямото зеге,че моето след 10 годишна служба внезапно умря!За подобно-600-800 ватово говоря..

Прикачен файл

zege.jpg
etconev - специалист
piper4o написа:
А скоро ли пускаха голямото зеге,че моето след 10 годишна служба внезапно умря!За подобно-600-800 ватово говоря..
Точно този модел не ти трябва, защото много хора си го взеха и след това върнах. Има някакъв дефект в държа;а на ножа, луфтове или нещо подобно и не режи право.
cholev - майстор
За право рязане циркуляр. Правото рязане не е силата на едно зеге. Аз имам другия модел- с класическия дизайн. Едва ли е по различно от този модел като захват, а и с същата мощност. Като го взех разкарах стария скил (подарх го), а след това си взех и акумулаторното 18в което по конструкция е същото. СДС захват махало, точни обороти и лазер- какво му трябва още на човек :-D
hakama - специалист
Лентовия щлайф се взе /65лв/, но тези шкурки само купешки ли могат да се ползват?

ПП: Имам един блендер, но го претоварих и замириса на изгоряло - дали ще го отремонтират. Но си въртеше двигателя последния път, като стана проблемът.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: