Нека намерим най-тънките цени.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
yasmania написа:
Изображение...

Прикачен файл

армирано-тиксо-45-м.jpg
Това, ако съм доволна от машинката, като работа, ако цената е ниска и ако имам и нуждата. Инак връщам. Не сменям, че вече е компрометирано
армирано-тиксо-45-м.jpg (55.1 KиБ) Видяна 2945 пъти
yasmania - напреднал
cholev - изкупуването не винаги означава одобрение :) Одобрението идва след период на ползване, иначе напоследък си стана практика всичко да се изкупува, половината после се препродава, но задоволството и доверието според мен по малко спадат :) Което ще се отрази в един етап и на хората, които са клинети на ПРЕ-продавачите.
cholev - майстор
Изкупуването се базира на стар опит. Значи си взел преди това нещо одобрил си го и сега купуваш без много анализ. Бройките изкупени за 1 ден надвишават количеството винтоверти изкупени по другите магазини в града за цяла година :-D
Обаче ако сега има издънка следващата стока може и да позалежи. Аз за сега чакам 12в-товия за да покрия серията :-D
fore - майстор
Явно елементите са оставени така в кожуха че създават напрежение. Или са се раздули от лошо качество и ще замината скоро. :?
Евентуално може да се извадят елементите и да се погледне отзад дали нещо не подпира в повече. Примерно кабел, платка и тнт. Иначе откъртените отвори за рапидките аз ги лекувам с каноколит/сода/ ПВЦ. Явно и пластмасата е калпава.

------------

Чолев незнам как се държи Настоният циркуляр който мисля че ти купи, но аз определено мисля да купя Енхела. Той е и с по голяма дълбочина на рязането.
Ти сигурно ще кажеш че е Невероятен, но тия от Лидл започнаха да се оливат вече и с качеството и с цените.

------------

n_a, ти би ли си овъртяла батерията с това бандажно тиксо, което даже не е много надеждно- не издържа на високи температури и става лигаво. А и визуално ще е отвратително.
profesionalist_wood - майстор
yasmania написа:
Заех се с елементарната проверка и в посока на завиване абсолютно нищо не се промени.
Разгледах че червения капак е без ребра,а конструктора е за бой /явно далеч в Гуандонг/ Та иначе има едно предимство. Имаше един дето баннаха тук който правеше отливки от алуминий в една моя тема. То идеята ми че без оребряването той лесно може да ти направи същия нов капак но по-издължен и да си лягат спокойно батериите. Та мисълта ми е че ще е лек капака и евентуално да го пръснеш с червена боя. Той лесно ще го направи капака,но ще е с една идея по-здрав от изпускане от високо примерно и няма да се спука. :?
cholev - майстор
форе, различните уреди са на различни производители.
Циркулярите- настолния е на Scheppach.
https://www.youtube.com/watch?v=PijNxAuThaI
герунга също е на Scheppach (в самото ръководство го пише)
Потапящия с водещата шина не е ясно.
Такаа че качеството зависи и от конкретния производител
profesionalist_wood - майстор
cholev написа:
форе, различните уреди са на различни производители.
Циркулярите- настолния е на Scheppach.
https://www.youtube.com/watch?v=PijNxAuThaI
герунга също е на Scheppach (в самото ръководство го пише)
Потапящия с водещата шина не е ясно.
Такаа че качеството зависи и от конкретния производител

Да на Шепах са и герунга и настолния ми циркуляр
bulhomes2 - майстор
Да се изкашлям за уреда за заточване. Преди няколко години силно оглеждах подобен уред на тоя от снимката
Прикачен файл:
totsilo-670199-500x500.jpg
totsilo-670199-500x500.jpg (38.04 KиБ) Видяна 3291 пъти
Ама хич не ми се даваха 50 лв за него. Веднъж го видях в кауфланд намален на 25-6 лв и рязко го взех. Да обаче се разочаровах при пробите и въпреки, че бая време го дебнех - го върнах безславно. Вчера взех тоя от лидъла с намерението да го пробвам и най вероятно днес да го върна. Обаче ми хареса и ще си го оставя. В комплекта има нови незаточени свредла, които заточих. Още не съм ги пробвал в работилницата, че съм на около 200 км от нея, но като гледам ръбовете ме съмнява, че за шмиргела ще останат само големите свредла.
Ronin - специалист
Само да спомена че яко експлоатирам акумулаторния перфоратор и съм много доволен.Винтоверта 20 в и перфоратора от един производител ли са,да знам какво да очаквам
daniel vasev - специалист
Идеално е перфораторчето навива си винтове без грешка и за мое учудване много бързо пробива не знам дали е до бургиите или до машината.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: