Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
Понеже ги чаткаш оберите, цена 80- 90-100лв, добре ли е, включая 12 бр. 8мм. фрезери?
EDI - майстор
Идеално си е, на сходна цена са 1020 ватовите китайци.Добра мощност, добър толеранс на оборотите 11000-30000, добре се потапя-дават 55 мм ход, гаранцията си я имаш, фрезери май има.На практика вземаш и работиш.С комплекта можеш да си свършиш 95% от работата, която може да възникне в домашна работилница.
mitko64 - майстор
Aз от тебе се допитвах и се спрях на Спарки 205, но това ми трябва не за маса а за повече мобилност. 43 Евро е била в Германия, хайде и още 5, ако е онлайн.
EDI - майстор
Не я знам колко тежи, не пише в документацията, но надали е много.Ще става за ръка.
profesionalist_wood - майстор
Дайте линк към тая оберфреза моля,не я намирам
anabolicbeast - специалист
profesionalist_wood написа:
Дайте линк към тая оберфреза моля,не я намирам
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 01200%20A1
profesionalist_wood - майстор
Мерси,отива в кошчето ми,само да узная каква е цената й
jekasus - майстор
Правилно разбирам - че каквото има на последните стр. на лидл-сервиз, ще се появи тоя месец?
stan73 - майстор
Да, така би трябвало.
mitko64 - майстор
Има и изключения. Големият ъглошлайф го задържаха месец и половина, да си предлагат тъпотиите покрай световното.
Между другото го ползвах 5-6 пъти, ручи си редуктора, но това не му пречи да реже добре- балаванки, ресори, винкели, с много добра скорост(е не е точно като 2400 ватов). Няма и вибрации, абе сполучлива покупка.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: