съб мар 13, 2021 5:59 pmSvezar написа:Бе бой нямаше, но в 7,30 имаше единични бройки.съб мар 13, 2021 9:36 amvencil написа: Скоро за феноветеТова пък от клипа къде пише ,че ще го пускат !? То с тоя цвят и каквото е гладко, по ми прилича на нещо което жените ползват...обикновено насаме.... PMBSA 4 A1
https://www.lidl-service.com/static/555 ... 825_BG.pdfДа не става въпроса за това, което в понеделник ще води до бой около щанда, ако не са го изкупили пенсионерите от "зеления коридор"
![]()
Мoга да го сравня със зеления 12V който имам.
Характеристиките са идентични с пренебрежимо малки разлики.
Почти еднакво тежат , като размери са идентични. зеления с патронник по оста на партонника е с около 25-30мм по -дълъг. Със свален патронник е с около 20мм по къс.
Батериите са а еднакъв капацитет 2Ач.
Изработката -зеления е по-дървен черния е по-изпипан.
В комплекта има ,винтоверт, две батерии, зарядно, комплект 7 бургии за метал , 7 бургии за дърво и комплект от 24бита.
Ще добавя комплекта е в много готина и удобна(за мен) чантичка което го прави удобен за пренасяне.
В заключение който не е успял да си го купи да не си прави хиракири. Нищо извънземно или пък чак толкова на далавера.
Аз го купих единствено заради батериите защото имам зеления винтоверт и прободен трион с общо 1 батерия с която имах ядове при зареждане за които съм писал по-назад и които се оказаха от зарядното, не от батерията.
Като цяло прецених че 2 батерии със зарядно от които отчаяно се нуждая за 130лв. и още един винтоверт не е зле. Останалите неща са бонус макар че не очаквам нещо кой знае какво от тях..