Нека намерим най-тънките цени.
silent - майстор
:axe:
съб мар 13, 2021 5:59 pmSvezar написа:
съб мар 13, 2021 9:36 amvencil написа:
Скоро за феновете :wink: .... PMBSA 4 A1
https://www.lidl-service.com/static/555 ... 825_BG.pdf
Това пък от клипа къде пише ,че ще го пускат !? То с тоя цвят и каквото е гладко, по ми прилича на нещо което жените ползват...обикновено насаме :-D Да не става въпроса за това, което в понеделник ще води до бой около щанда, ако не са го изкупили пенсионерите от "зеления коридор" :idea:
Бе бой нямаше, но в 7,30 имаше единични бройки.
Мoга да го сравня със зеления 12V който имам.
Характеристиките са идентични с пренебрежимо малки разлики.
Почти еднакво тежат , като размери са идентични. зеления с патронник по оста на партонника е с около 25-30мм по -дълъг. Със свален патронник е с около 20мм по къс.
Батериите са а еднакъв капацитет 2Ач.
Изработката -зеления е по-дървен черния е по-изпипан.
В комплекта има ,винтоверт, две батерии, зарядно, комплект 7 бургии за метал , 7 бургии за дърво и комплект от 24бита.
Ще добавя комплекта е в много готина и удобна(за мен) чантичка което го прави удобен за пренасяне.
В заключение който не е успял да си го купи да не си прави хиракири. Нищо извънземно или пък чак толкова на далавера.
Аз го купих единствено заради батериите защото имам зеления винтоверт и прободен трион с общо 1 батерия с която имах ядове при зареждане за които съм писал по-назад и които се оказаха от зарядното, не от батерията.
Като цяло прецених че 2 батерии със зарядно от които отчаяно се нуждая за 130лв. и още един винтоверт не е зле. Останалите неща са бонус макар че не очаквам нещо кой знае какво от тях..
nautilus33 - майстор
как е влагомера? Специално за влажността на дърво ме интересува как мери. И на мазилки.
israeli - специалист
Пускали ли са до момента акумулаторен издухвател в нашата любима верига?
Ако не са да ми препоръчате нещо в диапазона 100-200лв? :?
dim4ev - помощник
За всички прекупвачи, никой да не ви купи машинките, да ви събират прах само.*&#+@)$-&@.И да не можете да ги върнетееееее.
Неможах да се вредя вчера за черния винтоверт, но го намерих "ИЗГоДно" в ОЛХ за 160 лв. Да си го ползва със здраве!
Svezar - специалист
вт мар 16, 2021 2:16 pmdim4ev написа:
За всички прекупвачи, никой да не ви купи машинките, да ви събират прах само.*&#+@)$-&@.И да не можете да ги върнетееееее.
Неможах да се вредя вчера за черния винтоверт, но го намерих "ИЗГоДно" в ОЛХ за 160 лв. Да си го ползва със здраве!
При положение, че в магазин пускат 5бр. а пред вратата чакат 50 човека...мислиш ли че прекупвачите са проблема в случая, или търговеца използващ стари трикове за привличане на клиенти ? А какво да каже някой човек ,дето е на 100 км от най-близкия Лидл, а иска да си купи тази машина, дали той пък не се надява някой прекупвач да му даде шанс ?? Както се казва в една приказка "Мъката на един, е радост за друг" :wink: Аз лично успях да взема последна бройка,не ми хареса силата /прекалено лесно включваше съединителя/ ,оставих си едната батерия и я продадох веднага, само с едната батерия за колкото я купих, сега се чудя дали съм прекупвач, или не :) Човекът който я поръча каза, че е било митинг пред магазина, а вътре е имало точно 5 броя.
Последна промяна от Svezar на вт мар 16, 2021 4:32 pm, променено общо 1 път.
zz_stefanov - майстор
Лидъл не ги ли продава и online :)
Svezar - специалист
В България..НЕ !
bulhomes2 - майстор
А с какво тоя е превъзхождал тоя https://www.olx.bg/d/ad/vintovert-worx- ... e;promoted примерно? Тоз ми попадна на първо чете в олх.
Svezar - специалист
С изработка,ергономия,5 г. БЕЗПРОБЛЕМНА гаранция ,безчетков мотор /WORX-а не знам с какъв е/ , комплект свредла и битове, универсална батерия която можеш да използваш на други устройства, с 6 нютонметра....и това са само очевидните неща :wink: Много пъти съм гледал в строителните хипермаркети разни машини от рода на тези, които продават в Лидл /не само на редовна цена,но и на промоция/ и при еднаква цена,това което може да купиш на другите места е доста по-зле по всякакви показатели, защо иначе хората ще се редят на опашка рано сутрин :!:
nikolov333 - майстор
Много мразим да ме правят на маймуна като едно време с бананите.. :vom: Никога няма да се наредя някъде рано сутрин и да се нервирам после, щото били малко бройките. Ако случайно влезна и видя нещо интересно може и да се замисля, но специално да дебна нещо не. Икономията в цената не си заслужава липсата на уважение към клиентите. :!:

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: