Нека намерим най-тънките цени.
prascho - майстор
Сокоизтисквачката бива ли я?
borkata99 - специалист
Някои се оплакваха от винтоверт-и. Тези които ползвах аз - тука в темата на дата 04., 05.11.+много други машинки Parkside.
Ами за 3-4 седмици работа, не малко работа, бачках си сам самичък :) - никакви проблеми с машинките. =D>
Оня ден за 4 часа работа с винтовертите и ето резултата:

Изображение, Изображение, Изображение
Изображение, Изображение

Правете сметка на копче по 2 самонарезки + всички останали горе по цялата тръба..............който иска да смята за статистиката, аз - не.
На мен ми свършиха работа, рязане, коване, завиване , пробиване на 36 квадрата ламперия + кристала и винила..............днес ползвах и пистолета за горещ въздух - ами супер си е, поработи 2-3 минути и изпуши отзад, ама после си продължи да духа и ми свърши работа............. :roll:

Та стига сте се закачали с "профита-та", на тях угаждане няма :lol: ,а на нас щом ни вършат работа и сме си доволни...........бутнал съм ги в гаража и когато ми потрябват пак, след година-две да си ги ползвам с здраве.
Аз съм си ги взел за да ги имам и си ги ползвам с кеф, пари от тях не ща. Добри - лоши избора си е мой и хич ми не дреме.............нали? :wink:
Живи и здрави и късмет !!!
Avas_co - майстор
Честно се чудя какво им се облизвате на тия бързи ключета от бакалията.
Това с чупещата глава е тотално недуразомение.
Имам и някакви взимани от Руския пазар в Пловдив, уж не лоши на вид, но 19-ката сгъна рязко, а не съм я напъвал, сега имам от тях - 8,10,13,17, 24, но не ги ползвам, освен от време на време 8-цата и 24 - ката.
Преди време( май три години) забих един комплект на Проян( Projahn), на някаква промоция за към 42-44 лева, имаше два комплекта от 10 до 19 ( 4 бр.) и ги взех и двата ( един за бащата, и сега се чудя как да му ги налазя) ми тия ключове се оказаха страшни, колко бой са видяли без грам милост. Мисля в момента ги има в Ташев за към 80 кинта.
Тия дни забих една осмичка на Топтул, реверсивна трисчотка, много ме радва, но е за 14 кинта, ще видя колко ще излезне комплекта и може да забия, че има нужда, ако ми дойде височка цената, най-много да се прежаля най-накрая за един комплект на Wera Joker, нищо, че е за към 130 кинта за 4 ключа от 10 до 19.
Загледъл съм и един комплект на Usag от 8 до 19, реверсивни, за към 150 кинта.
Идеята ми е, че с тия залъгалки веднъж ще му се наложи на човек да ги напъне и ... та в тая връзка коплекта на Проян бил и за 80 кинта е направо уникален, е аз направо ги взех подарък, но чувството като хванеш ключа няма нищо общо с ония залъгалки от руския пазар, и нямам грам притеснение, че ще го счупя и ще си попилея ръцете.
Последна промяна от Avas_co на пон дек 12, 2016 9:06 pm, променено общо 1 път.
etconev - специалист
Зегето, след един кратък тест на една дъска, за сега изглежда, че работи добре. Сряза е прав, чист, лазарния мерник е ярък, дори и на светло. Когато почивам, ще го тествам на различни материали и по - продължително.
Avas_co - майстор
Между другото говоря за тоя комплект на Проян - http://www.tashev-galving.com/047+PRH+4 ... 0%BA%D1%82
Препоръчвам горещо.
На Топтул нещата също определено много ми допадат, имам опит с тресчотките им - една 1/2 и една 1/4, известно количество камъни за тях ( не си падам по комплекти), това ключе 8 е със супер яка изработка и ...
Бият се, че дават доживотна гаранция, имат ремонтни комплекти за тресчотките си и т.н.
Въобще се бутат при големите.
Това ключе осем така ми допада, че ще видя какви отстъпки ще взема да си сглобя един сет с 10, 13, 17,19 и ако не ми допадне цената ще го мисля дали Wera Joker или комплекта на Usag, пък Прояна ще ходи в куфара на някой от моите.
pif4o - специалист
Аз тресчот ключ не напъвам там където бъркам с него ще бръкна и с обикновен, лашвам гаиката и тогава за лесно развивам с него, нямам намерения да му тествам здравината, отпред с нормалния захват съм ги напъвал нямат дерт, имам и ротационна тресчотка голяма благинка за невидими болтове но и на нея ис пишеше да не се напъва повече от 15 нютона при режим на ротация, та и там лашвам и после само си връткам :)
Avas_co - майстор
Тия легенди за бързите ключове и аз ги бях чувал, но ...
Проянските ако можеха да говорят, специално 19-ката какво е видяла ...
Хайде моля ви, ще се съобразявам с някаква вещ, ми да не е ставала ключ, аз тоя ключ съм го взел да го напъвам, пък сега, че тия от Лъки бой не удържат, ми за не много повече пари има и такива, които удържат .
cholev - майстор
аваско, с теб не се аресваме ама кат чета бисерите, които редиш последните неколко поста ми прилошава. Медицината е безсилна
ESPACE - майстор
Вярно е cholev, няма надежда за теб!
Avas_co - майстор
cholev написа:
аваско, с теб не се аресваме ама кат чета бисерите, които редиш последните неколко поста ми прилошава. Медицината е безсилна
Много ми е забавно, когато някой се опитва да обижда, а накрая е обида само за себе си.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: