Нека намерим най-тънките цени.
prascho - майстор
Винтоверта бива ли го?
mitko64 - майстор
От тези дето си лакардисваме тука само NPen го е купил, питай го на лични. Аз имам В2 модела, много е добър, но това едва ли е толкова показателно за В4.
Maй човек трябва да внимава с хваленето. Вчера братчеда, неговата ми я донесе, не държала заряд. Мислех, че нещо е объркал, снощи я заредих, но сега гледам зеленият индикатор не свети. Ще звънкам на бушоните да видя какво да правиме.
jordanil - специалист
винтоверта в страхотен.Взем го при посследната промоция.
jekasus - майстор
stan73 написа:
Да, така би трябвало.
Има и прахосмукачка, отделям 150 лв настрани(не помня колко струваше) :-D
Ще погледна и нивела :-D
mitko64 - майстор
Досега въртях телефони и се консултирах.Значи в лидълският сервиз(в случаят е- бушона) не се занимават с въстановяване на батериите, но за сметка на това 18волтовите се оказаха сериозно поевтинели- вече са 28лв. Само където в момента нямат налични, но мисля да поръчам и за мене втора батерия.
Последна промяна от mitko64 на вт дек 02, 2014 3:57 pm, променено общо 1 път.
mitko64 - майстор
jekasus написа:
stan73 написа:
Да, така би трябвало.
Тази май е по- евтина(в Германия е 50евро). По- добре изчакай да пуснат 30 литровата ако не си на зор.Тази няма за включване на инструмент към нея. С нивелите вече експерименти не правя- само Стабила. А в случаят точност 1мм/м вообще, пък не ме устройва.
stan73 - майстор
Ох, и мен как ме изкушава голямата им прахосмукачка... (но имам вече 3, е не са и на нивото, едната по параметри е подобна на моделът, който ще пуснат скоро (може да се опитам да продам едната и ако успея ще купя голямата лидълска, която може да се управлява от включеният към нея ел.инструмент когато я пуснат пак))
anabolicbeast - специалист
mitko64 написа:
jekasus написа:
stan73 написа:
Да, така би трябвало.
Тази май е по- евтина(в Германия е 50евро). По- добре изчакай да пуснат 30 литровата ако не си на зор.Тази няма за включване на инструмент към нея. С нивелите вече експерименти не правя- само Стабила. А в случаят точност 1мм/м вообще, пък не ме устройва.
Нивелири от Лидъл и аз вече не взимам, откакто купих тия 3 бр. с обща дължина 2 метра се отказах, но за тия пари толкова!
mitko64 - майстор
При нивелите за толкова пари, толкова, не върви- или вообще стават(обикновено някои от скъпите), или не стават(може поне да се ползва за линия или мастар).
Chefo77 - майстор
Да питам "профитата" - този, ама точно този винтоверт на кого е производство?

https://footixoutils.wordpress.com/2012 ... -low-cost/

Спорим с колегата (той има такъв), аз твърдя, че е на Айнхел, той не е съгласен с мен.
Може ли някой да даде мнение, моля?!

Отворете линка в нова страница, моля. Иначе не се отваря.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: