Аз пък хич не съм сигурен, че тая шитня ще запали автомобилен двигател, чак не виждам как ще се случи....
Нека намерим най-тънките цени.
gogyto
- специалист
11433 мнения в "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2"
fbr
- майстор
fore
- майстор
XpacTa написа:Че ще запали - ще запали. Ама цената е като два нови акумулатора. Затова досега не съм си взел такова.
Всяко нещо си има цена ! Двата акумулатора ще ги изхвърлиш макс след 14 години, а това ако се ползва активно може да запали много закъсали автомобили през тези години. Ако се ползва малко не си заслужава наистина.samo_pechka написа:Ее..Косис отде изрови тоз GSMАз за тея пари ши купя два нови акуЛуМатора и ще се прибера на стартер до село
![]()
За актуалното зарядно от Лидл: ако наистина не прескача 14.5в в пик, значи е добре. Според мен колеги ще е добра покупка , предвид и зарядният му ток.
П.п. Косис за мен ли се отнася питането ти за хидр.течност?
fore
- майстор
И на мене ми се струват много тънки тия кабели към това Стартерно........
-----------
Чолев пробва ли зарядното ? Аз за сега го закачих към една Варта, която е свалена от колата на Братми, но заредена до дупка. Като я закачих на зарядното и почти веднага я зареди. За 5 минути.
Има режим за напрежение на алтернатор. Не ми е много ясно какво точно е това ? Явно когато се закачи на колата и се ползва. В книжката е описано, но не го схванах все още. Също като зареди Акуто и дава 0 на дисплея и не може да се превключва в другите режими за зареждане. Остава на режим "Старт" като се натиска този бутон. Незнам това дали е нормално ?
Има и малък вентилатор отзад. Малко е дразнещ шума от него, понеже е малък и работи на високи обороти.
Общо взето зарядното вътре има един голям Траф. Вижда се през решетките. И целта му е да възстановява бързо Акумулатори.
-----------
Чолев пробва ли зарядното ? Аз за сега го закачих към една Варта, която е свалена от колата на Братми, но заредена до дупка. Като я закачих на зарядното и почти веднага я зареди. За 5 минути.
Има режим за напрежение на алтернатор. Не ми е много ясно какво точно е това ? Явно когато се закачи на колата и се ползва. В книжката е описано, но не го схванах все още. Също като зареди Акуто и дава 0 на дисплея и не може да се превключва в другите режими за зареждане. Остава на режим "Старт" като се натиска този бутон. Незнам това дали е нормално ?
Има и малък вентилатор отзад. Малко е дразнещ шума от него, понеже е малък и работи на високи обороти.
Общо взето зарядното вътре има един голям Траф. Вижда се през решетките. И целта му е да възстановява бързо Акумулатори.
cholev
- майстор
В събота ще го пробвам.
Преди седмица като свалях акумулатора да го дозаредя (както писах карам на къси разстояния градско и рядко извън града) видях, че на него пише с фломастер 9/2012. Предполагам, че тогава е сложен. (тази година купувах колата и не знам историята на акумулатора). 4 години демек. Тази зима ще го карам със стратегията- зареждам в събота освен ако не пътувам някъде. В този уйкенд ходих до Стрелча и явно е дозаредил. Тези 2 дни сутрин на -11оС върти свежо. ПО предната седмица понеделника завъртя едвам едвам а втория път по бодро и запали. С дозареждане смятам да нямам проблеми. ХДИ-то 2.2 са му изгорели свещите, но пали и без тях. Проблема на бошовата система е че свещите са кофти за отвиване и се късат (отзад на блока са) и предпочитам да не рискувам. На студа малко на неизгоряла нафта и бял пушек докато стопли малко.
Сега новото зарядно в къщи стационарно, а ULG3.8 в колата като пътувам някъде да няма изненади
Преди седмица като свалях акумулатора да го дозаредя (както писах карам на къси разстояния градско и рядко извън града) видях, че на него пише с фломастер 9/2012. Предполагам, че тогава е сложен. (тази година купувах колата и не знам историята на акумулатора). 4 години демек. Тази зима ще го карам със стратегията- зареждам в събота освен ако не пътувам някъде. В този уйкенд ходих до Стрелча и явно е дозаредил. Тези 2 дни сутрин на -11оС върти свежо. ПО предната седмица понеделника завъртя едвам едвам а втория път по бодро и запали. С дозареждане смятам да нямам проблеми. ХДИ-то 2.2 са му изгорели свещите, но пали и без тях. Проблема на бошовата система е че свещите са кофти за отвиване и се късат (отзад на блока са) и предпочитам да не рискувам. На студа малко на неизгоряла нафта и бял пушек докато стопли малко.
Сега новото зарядно в къщи стационарно, а ULG3.8 в колата като пътувам някъде да няма изненади
Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература