Нека намерим най-тънките цени.
Гост - специалист
piper4o написа:
каква е разликата между двата перфоратора-този от 1050 вата и този от 1500 вата.
450 вата
fore - майстор
piper4o написа:
А боркороните стават ли за бетон.Например за вкопаване на разклонителна кутия или контакт в панел?Иначе имам червените/за дърво/-много съм доволен.Ползвах ги дори за гипс картони няма проблеми.

И един страничен въпрос-каква е разликата между двата перфоратора-този от 1050 вата и този от 1500 вата.Че и перфораторът ми/след зегето/ :sad: си замина?И скоро пускаха ли ги?

Червение бор корони бяха Биметални и стават за пробиване и на ламарина ! Диамантените са за плочки и керамика ! Ако пробваш да дупчиш с тях бетон ще ги изхвърлиш. Хиляди пъти е коментирано. За бетон има специални боркорони с диамантени зъби по тях.

Разликата между двата перфоратора е във ватовете, в ударният механизъм и силата на удара, в тежестта и в разположението на мотора. Единият е с Ехцентричен ударен механизъм и без съединител, а другият е с Бутален и с фалшива съединител.
themask - специалист
Нали бяха пуснали преди няколко седмици едни други длета - да разбирам ли, че тези сега са по-добрите? :)
Предишните ги погледнах, но ми се сториха много тъпи остриетата... не знаех, че така се продават :|
fore - майстор
Разбирай че онези са по скъпи и в Дървена кутия + че са и повече бройки и големини. Аз на вилата пък има трети модел- в найлонов несесер и пак са повече бройки. На Лидл модификациите ! Ето защо онези не бяха споменати. Просто са кисели малко......

Ако бяха на цената на тези ...... :lol:

-----------
Малкият настолен шмиргел става ли са нещо ? Хвана ми окото, но се чудя още.
profesionalist_wood - майстор
fore написа:
Разбирай че онези са по скъпи и в Дървена кутия + че са и повече бройки и големини. Аз на вилата пък има трети модел- в найлонов несесер и пак са повече бройки. На Лидл модификациите ! Ето защо онези не бяха споменати. Просто са кисели малко......

Ако бяха на цената на тези ...... :lol:

-----------
Малкият настолен шмиргел става ли са нещо ? Хвана ми окото, но се чудя още.
Според мен е лайно.Видях че има доста върнати бройки.
Аз навремето като купувах от първите червени шмиргели 200 вата за 50 лв от големите и си работя досега и съм доволен. По-добре голям отколкото детска играчка
fore - майстор
http://www.praktiker.bg/bg/Bench-grinde ... T/p/470208

Изображение

Това е по добро и има гъвкав накрайник, но е два пъти по скъпо. Тежи 3 кила. А Лидлското е доста леко. Предимството на Лидлското е че има по големи дискове за полиране към страничното вретено.

Ти как разбра че са върнати ?
profesionalist_wood - майстор
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=sh ... l&id=52162
От този тип бяха върнати. На дисковете личеше че са използвани :-D Явно някой е жулил винкел и се е отказал,щото ватовете му са слаби и с ръка можеш да ги спреш....
nikolson - майстор
Само ще отбележа, че моите длета са без пръстен.
fore - майстор
profesionalist_wood написа:
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=sh ... l&id=52162
От този тип бяха върнати. На дисковете личеше че са използвани :-D Явно някой е жулил винкел и се е отказал,щото ватовете му са слаби и с ръка можеш да ги спреш....
Ма как винкел бе. Това е да се пилят малки детайли и Влакови линийки. Ако някой го е купил за винкели е луд ! Това е 100 вата.

Това си е шмиргел за Моделизъм !
Последна промяна от fore на чет дек 22, 2016 8:48 pm, променено общо 1 път.
klomo - специалист
В един от магазините имахме червен шмиргел на Einhell с дискове 125мм или 150мм не си спомням. Супер доволен останах от тягата на мотора за тези ватове. Препоръчвам го за всяка домашна работилница. В най-новия и голям магазин на фирмата(логиката на "българските бизнесмени") сложиха Raider със същите характеристики, спираше от въздуха.
Аз ползвам едно малко на Dacota tools купувано от Metro преди 16 години. Е работи и не спира, а съм го тормозя. Дори си правя дръжки за ръчните инструменти (забранена е обработката на дърво според експлоатационния лист).

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: