Нека намерим най-тънките цени.
fore - майстор
cholev написа:
С тези немски бангии сте смешни ама това не е по темата :lol:
форка качи се на С5 като моята да се почустваш бел човек :supz:

Днес се заформи групата на терминаторите - 800 дупки на ден и 800вата чудо машина дето ги прави 10часа без спирка :-D
Шварцнегер гледа тъжно отстрани с големата 6цевка пушка срещу терминатора с 800вата 2470 и се чуди- колко съм слаб срещу тез български титани :-D (баш майстори :-D )
50-100 дупки вервам- вибрации и натоварване. Но като супермени евала- може и така да е. :?
Но че една машина ще бачка 10часа без да спира под товар - да бе да :rock:

Ако говориш за Цитрон С5 - И жената караше преди това Едно Пежо 206+, 2010 пак на 15 хил км като Мерцедеса, обаче го разкара и Брат и също караше по висок клас Пежо и го разкара. Просто Мачо, Пичо, и Еличо са си .......Абе като казват и майсторите -Пасата изпълнява желания, а Френските просто са направени да се карат..........Лично аз постоянно дозатягах разни винтчета по купето и ......Не мерси хубави са, но стига толкова !
И Чолев ходи на майстор да ти смени подгревните свещи, че това не е Пасат и става сложно сам ! :) :wink:

С тия Дупки направо се оляхте, но както и да е явно дупчи заради Дупката, а не заради необходимостта от нея. Направо може и Сита и цедки да почнете да правите ....... :lol:

-------

resistbody Този флекс мисля го коментирахме че вероятността тук да го пуснат е равна почти на 0 ! Мисля също е ясно защо.
Купи си го от Чужбина както направихме някой ако ти е необходим. А Синият вариант на Бош е цифра.......на 115.

Лидлският реже отлично и само батерията е малко малка, макар че аз не съм я скапвал до 0.

А този Бош с по малкият диск на 10 волта е като Дремел действително...... :wink:
joroantonov - специалист
Fore ще зема да те послушам и ще си седна вкъщи докато не си накупя само маркова техника, че да мога все пак да върша работа. А междувременнно ще им пратя едно писмо на Бенц да помислят сериозно за ново поколение С класа 'щото явно актуалното е на нивото на Пасат.
jekasus - майстор
fore написа:
Този флекс мисля го коментирахме че вероятността тук да го пуснат е равна почти на 0 !
Дано да не си прав :-D
fore написа:
А този Бош с по малкият диск на 10 волта е като Дремел действително......
Безсмислена играчка, поне за мен.
Иначе, минах днес през Лидл, напазарих... бира :-D Гледам, че ще има по-малка строителна прахосмукачка с намаление за без пари след нова година - само за 83 лв. Ще я взема за проба, ако не ми хареса - обратно в магазина...
etconev - специалист
Къде я видя тази прахосмукачка за след нова година, брошурите не са излезли още???
jekasus - майстор
Рекламни табла зад касите.
XpacTa - специалист
Някакви мнения за работната лампа:
Изображение

Мисля че точно този модел не са го пускали - имаше с много ледове, а този изглежда с три мощни. 300 lum.en-а звучи добре. Мисля да налазя една.
profesionalist_wood - майстор
XpacTa написа:
Някакви мнения за работната лампа:
Изображение

Мисля че точно този модел не са го пускали - имаше с много ледове, а този изглежда с три мощни. 300 lum.en-а звучи добре. Мисля да налазя една.
Купих същия фенер с черно оранжев цвят без поставката в Бриколажа за 10 лв....с батерии ,кука и магнит
gnt69 - майстор
И аз подобен от кауфланд с два магнита кука и две светлини много свети за 10 тина лева. :partyman:
fore - майстор
joroantonov написа:
Fore ще зема да те послушам и ще си седна вкъщи докато не си накупя само маркова техника, че да мога все пак да върша работа. А междувременнно ще им пратя едно писмо на Бенц да помислят сериозно за ново поколение С класа 'щото явно актуалното е на нивото на Пасат.
Да бе, прати им и да си оправят задължително ключа за фаровете да ги ева и Швабите тъпи с тоя Автоматичен режим. На Пасата ключа пак има електроника-платка , но е с контакторни клеми и работи добре. А тоя на Мерцедеса като принцип на завъртане същият (барабанен)- въртиш и издърпваш за да включиш Халогена, обаче вътре няма мощни контактрни клеми и пера, ами някакви свето/фото клетки и един тъп тример-резистор в средата. Явно даваше инфо на ел. блока с разни изменящи се съпротивления какво да пуска. И като краен ефект в Ръчен режим - Късите фарове мигаха и не се пускаха винаги. А на Автоматичен през деня няма къси :prayer: . Та ми се наложи да го извадя и да го пръсна вътре с контактен спрей. Ама защо на почти нов Мерцедес това ???? И разхода на Бензин е висок, за разлика от ТДИ-то .......
Та и това да им напишеш на тия Некадърници.......

А за марковата техника- правилно си решил и си ме разбрал ! Няма да се излагаме пред Чужденците я ! :)

------------------

Този Лед фенер какви пари беше колеги ???? Явно е по скъп в Лидл........ :?
kozl - майстор
Е да ама тоя е с акумулаторни батерии 3,7 V/4000mAh.
Са въпроса е кви :?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: