Нека намерим най-тънките цени.
SEV - специалист
fore написа:
Пасата влиза и излиза на пакост в завоите заради независимото си предно окачване от алуминиеви носачи. Добър е Пасата.... :)
kO речи,на Мерцедеса зависимо ли е,да не е с мост от пред :-D
fore написа:
И Е класа е къде къде по добра от S класата. Брат и на жената кара една Е класа 2010, а не S, защото просто е по добра, не че не можеше да кара и S.
Разбрала патка от сурватка,ти сериозно ли.
Като оня лаф.Едно цигане разказвало на друго колко хубаво било топъл хляб със сирене.Другото попитало,ти яде ли.Отговора бил,не бате ми каза.Та и твоята работа на брат му,на майка му, на леля му.......

П.П Не се чувствай длъжен да ми обясняваш.
jekasus - майстор
SEV написа:
Като оня лаф.
То на повече "профи" са им такива приказки за инструменти...
Нито са работили с тях, нито са купували такива...
resistbody - майстор
Е тая е зареждаща за 20лв и телефона може да ти зарежда. Моята я взех от пловдив от обява в продавалника. Лидлската не изглежда зле ама на тая стойка място и трябва
Изображение
XpacTa - специалист
В крайна сметка купих една - пластмасата върху светодиодите беше леко надрана (мисля, че обикновено слагат защитно фолио) - така че е доста възможно да е връщана бройка. Също така - в книжката пише след зареждане да се изключи, което малко обезсмисля "зарядната станция".
Chefo77 - майстор
jekasus написа:
SEV написа:
Като оня лаф.
То на повече "профи" са им такива приказки за инструменти...
Нито са работили с тях, нито са купували такива...
Ааа, и на нЕкои непрофи са им такива приказките - никога не са работили с профи, но са убедени, че не си струват парите в повече. :lol:
teon - специалист
SEV написа:
Като оня лаф.Едно цигане разказвало на друго колко хубаво било топъл хляб със сирене.Другото попитало,ти яде ли.Отговора бил,не бате ми каза.
...обаче другото пак го питало:- ами бате ти ял ли е? ... абе не е, ама гледал един като яде :) ...
SEV - специалист
Ха-ха това не го знаех,ами добавяме го =D>
cholev - майстор
Шефче да ти верваме за марковите инструменти ама след заявлението за тези 800 дупки на ден уеко сме съмнителни :-D
Аз си купих длетата и понеже четох тука, че били тъпи за малко не се срязах- бръснач
jekasus - майстор
Абе няма ли глава и две ръце, хайда от качество на инструменти няма. Абсолютно няма.
Както и от закупуването на качествени инструменти, които реално не работят. Както моето калпаво зеге, последните 2 години има-няма 50 метра рязане и то без притенции към качество. А за това време съм сменил диамантени дискове за ъглошлайф и водно рязане и нивели за стойност равна на профи зеге...
Така че всеки гледа от своята камбанария :-D
jekasus - майстор
cholev написа:
ама след заявлението за тези 800 дупки на ден уеко сме съмнителни
На мен вярваш ли, че е възможно, по-точно, че нормално за един ден?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: