Нека намерим най-тънките цени.
cholev - майстор
Avas_co написа:
.... или последната ти изцепка - да даваш наклон на човек искащ да си вземе инструмент за 1000 + лева, що не бил си вземел играчка от Лидъл, за колко беше 60-70 лева, ми пич ти, че си мизерник на всички е ясно, но що не я държиш затворена тая уста.
.....
Авас–ко, за плетените обувки да не продължаваме, но това с такера за който говориш предполагам от съседната тема е интересно. Може да разискваме стига да е обективно и има интерес,

Колега ще прави сграда от дърво и иска да си купи некъв такер дето кове 9сантима пирони за целта.
Тезата на Авас–ко и група е, че като е макита от 1000+ лв си е гот и да взима и да кове
Обаче се оказва, че консуматив я има я не.
Дъските 2; 2.5 сантима и ламперия 1.5 сантима някак си не се връзват с 9сантима пирони.
Ковача на пирони май ще му е първата сграда такава
Демек след сградата, такера от +1000лв ще почива
Да ковеш ламперия с 9см пирони не е ли извращение.
Да- има и греди 6х8; 8х8; 10х10 ама там според мене ъглови планки с винтове или само винтове

За тази сграда са необходими: парксайдски такер до 50мм за 50-60лв (1.2х40; 1.2х50мм пирони) винтове 6х60; ъглови планки; винтоверт, компресор 25л, герунг
такер за +1000лв на тази сграда като на 'свинче звънче' - нещо от типа садомазо
Chefo77 - майстор
А ти как се реши, преди изобщо да спомене какво ще прави с този такер, да се изходиш с предложението си за Великата Лидлска Машина? Дядо Коледа ти донесе кристална топка ли, к'во? Защото спорът завърши преди Владо да каже какви са материалите, които ще използва.
И преди да кажеш, че не знам за какво говоря (такера ти), да си припомниш, че съм върнал точно 2 (две) бройки от нея, та съм наясно какво му предлагаш.
И май идеята не беше да му се предложи нещо, което ще му свърши работа (преди да се разбере целта), а просто да си се изкажем против машините. Нали, защото те парите са си негови, не ни интересува за какво ще ги дава, ама да си му предложим нещо съвсем различно и да искаме да разберем защо иска да ги дава за каквото си иска...
cholev - майстор
Ми човека написал
Скоро ще ми предстой да правя една дървена постройка и за целта смятам
=дъски, ламперия, греди, осб
И в момента върви такера.
Чудесна машина. За мен работи безупречно
Пичове. Обувам си плетените обувки и отпрашвам към Велинград да чествам новата година.
Ако има некой в посоката да свирка.
profesionalist_wood - майстор
cholev написа:
Avas_co написа:
.... или последната ти изцепка - да даваш наклон на човек искащ да си вземе инструмент за 1000 + лева, що не бил си вземел играчка от Лидъл, за колко беше 60-70 лева, ми пич ти, че си мизерник на всички е ясно, но що не я държиш затворена тая уста.
.....
Авас–ко, за плетените обувки да не продължаваме, но това с такера за който говориш предполагам от съседната тема е интересно. Може да разискваме стига да е обективно и има интерес,

Колега ще прави сграда от дърво и иска да си купи некъв такер дето кове 9сантима пирони за целта.
Тезата на Авас–ко и група е, че като е макита от 1000+ лв си е гот и да взима и да кове
Обаче се оказва, че консуматив я има я не.
Дъските 2; 2.5 сантима и ламперия 1.5 сантима някак си не се връзват с 9сантима пирони.
Ковача на пирони май ще му е първата сграда такава
Демек след сградата, такера от +1000лв ще почива
Да ковеш ламперия с 9см пирони не е ли извращение.
Да- има и греди 6х8; 8х8; 10х10 ама там според мене ъглови планки с винтове или само винтове

За тази сграда са необходими: парксайдски такер до 50мм за 50-60лв (1.2х40; 1.2х50мм пирони) винтове 6х60; ъглови планки; винтоверт, компресор 25л, герунг
такер за +1000лв на тази сграда като на 'свинче звънче' - нещо от типа садомазо
И аз гледам към лидълския такер.....ама части откъде? Нещо отвътре ми говори че е по добре да дам 300 лв за доказана марка и сервиз
Chefo77 - майстор
Не е задължително да са 300, AF505 е чудесен, достатъчен и кове до 50 мм вече четвърта година. Има начукани поне 200 000 пирона (това са 40 кутийки, някой да не си играе недоверчиво да смята) и е на под 170 лева. Но идеята, както писах, не беше да му се предложи нещо за неговите нужди, а да се предложи точно Лидлския.
itev - специалист
А аз да питам най-невинно... Как мога да си поръчам ей това:
https://www.lidl.de/de/brueder-mannesma ... ation=true

Дали си заслужава разправията и някой получавал ли е нещо от Лидл.де?
nikolson - майстор
Да речем от тук, но мисля, че има и по-добри варианти от този модел.
itev - специалист
Ооооо съгласен съм, че има десетки по-добри варианти от този... но като знам, че ще ми трябва за непрофесионални цели, се чудя дали си заслужава да купувам бошове, макитита, хитачита и др.

Плюс това, в този сайт цените са двойни в сравнение с линка дето постнах, а и ватовете са по-малко. :wink:
nikolson - майстор
Лидл Германия доставя за 4.95 евро, плюс куриер до България, плюс куриер вътре в страната и сметката става същата.
Аз не говоря за Бошове и Макити. Говаря за по-добри предложения в този бюджет (около 60-80 лв)
itev - специалист
Може би си прав.... :?
Добре, дай съвет за шлайфче в тази ценова категория, моля?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: