Нека намерим най-тънките цени.
nv952 - майстор
Някакви отзиви за антената която може да приема цифрово и аналогово излъчване.Цената е 22 лв и мисля че е супер.
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg ... _24551.htm
Tzezar - специалист
За шлайфа още нищо не мога да кажа.Купих го преди две седмици.Но скоро ще го тествам и ще споделя впечатления.
nanobanano - специалист
Какво може да кажете за дистанционното http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-849 ... _24552.htm
Ще може ли да се обучат всички бутони?
griffin - майстор
Имам дистанционното добро е като идея въпроса е как ще запомниш бутоните че телевизора ми има специфични а тука няма и трябва да слагаш на други. Но иначе като идея е добро има стандартни кодове както и обучаване може да оставиш дистанционните на страни и да ползваш основните функции от това. Честно казано аз не можах да привикна и така си събира прах :-)
nanobanano - специалист
И моето има специфични бутони freez и няколко режима PIP(картина в картината),смяна на каналите PIP,но е развалено и трябва да си купувам така или иначе и варианта е да го обуча от друго работещо(имам от къде да взема временно) Модела Silvercrest KH 2159 ли му е?
Иначе телевизора е БЕКО.
MamaMy - майстор
И аз имам едно силвер крест което си седи чисто ново. Имам и едно watson от метро което обаче го ползвам пълноценно.
Изображение
Това от Лидъл не успях да го подкарам както трябва. Ако с телевизора работи със СД-то неще. Сателита го управлява частично, абе ... За мен са грешно похарчени пари. Това от Метро го скъсах от работа с всичко в къщи и не се предава. :)
Последна промяна от MamaMy на нед май 26, 2013 2:58 pm, променено общо 1 път.
nanobanano - специалист
MamaMy написа:
И аз имам едно силвер крест което си седи чисто ново. Имам и едно роадстар от метро което обаче го ползвам пълноценно. Това от Лидъл не успях да го подкарам както трябва. Ако с телевизора работи със СД-то неще. Сателита го управлява частично, абе ... За мен са грешно похарчени пари. Това от Метро го скъсах от работа с всичко в къщи и не се предава. :)
Кой модел е?
MamaMy - майстор
Ако откриеш някъде модел ще почерпя :)
nanobanano - специалист
Kaто гледам май се води RCH7S52
В момента продава ли се някъде?
griffin - майстор
аз имам това от линка на колегата преди това, управлява всичко няма проблем единственно не успях да го накарам да гаси всичко на куп. Иначе може да си обучиш определени бутони кодовете са за марки има ги в книжката му ама по лесно е да си го обучиш. За мен си струва парите въпроса е да му свикнеш аз не успях а и старите ми дистанционни бачкат.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: