Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
MIRO_073 написа:
Абе колеги да помоля някой да ми постне линк на длетата за дърворезба. Не мога да ги намеря в Lidl Service. В "Спорт, свободно време и хоби" в "Градина и домашен майстор" ги няма. Къде са тези длета за дърворезба :? . Моля.
Не знам какво точно те интересува- производител, цена, наличност. Коментирам комплекта 12 бр. Цената му в Германия е 22 плюс 5- 27евро с доставката само онлайн. Ако искашм да ги огледаш и разбираш немски(аз, въпреки, че ходя там, почти бъкел не разбирам) нещо ги описват, в лидл.де, онлайн търговия, Pawerfix, на втора страница се намират, докато не се изчерпят. Ако някой колега е по- чевръст да ги качи.
nikolson - майстор
Това ли? http://www.lidl.de/de/powerfix-schnitzw ... y=powerfix 12 tlg&searchTrackingId=Product.180683&searchTrackingPos=3&searchTrackingOrigPos=3&searchTrackingPage=1&searchTrackingPageSize=36&searchTrackingOrigPageSize=36
MIRO_073 - майстор
Да. Тези. Благодаря. Имаше ги преди около година и тук. А ги няма в Lidl service за България , а са продавани. А мога ли да си ги поръчам от там? Някой правил ли го е директно и доставят ли извън Германия включвам България?
Последна промяна от MIRO_073 на ср дек 03, 2014 6:38 pm, променено общо 3 пъти.
stan73 - майстор
Вероятно са те.
Пише, че са от хромванадиева стомана, а дръжките са от немски ясен (ясенът е е сподед мен най-подходящото за целта дърво). Вид и размери...
nikolson - майстор
Не знам. Но ако искаш, можеш да попиташ и тук http://www.holzmannbg.com/chisel-set-871
mitko64 - майстор
MIRO_073 написа:
Да. Тези. Благодаря. Имаше ги преди около година и тук. А ги няма в Lidl service за България , а са продавани. А мога ли да си ги поръчам от там? Някой правил ли го е директно и доставят ли извън Германия включвам България?
Следя много внимателно ангеботетата в доста страни от години. Нещо ми се губят точно тези. Дай горе долу период, да изровя брошурата! :prayer:
MIRO_073 - майстор
mitko64 написа:
MIRO_073 написа:
Следя много внимателно ангеботетата в доста страни от години. Нещо ми се губят точно тези. Дай горе долу период, да изровя брошурата! :prayer:
Ми искам ги за подарък за Коледа. Това е за периода.

П.П. Период за какво дефакто? Кога са продавани у нас ли?
mitko64 - майстор
MIRO_073 написа:
mitko64 написа:
MIRO_073 написа:
Ми искам ги за подарък за Коледа. Това е за периода.

П.П. Пероид за какво дефакто? Кога са продавани у нас ли?
Аз нямам спомен да са продавани! С радост бих ти услужил, но ме сполетя нещастие. Почина балдъзта в Германия,лека и пръст! Извън Германия не знам да търгуват онлайн. Иначе съм купувал онлайн дремел лидълски и перфоратор
kr1100 - майстор
mitko64 Приеми моите съболезнования.много тежко е да загубиш близък роднина, проятел.
MIRO_073 - майстор
Благодаря ти за предложението и моите съболезнования. Вече им писах да ги питам дали ще го изпратят до България. Да видим какво ще кажат.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: