Нека намерим най-тънките цени.
niordanov - помощник
На PNTS 1400 E2 съм слагал от тези: http://vacbag.bg/%D1%82%D0%BE%D1%80%D0% ... D0%B8-ub-9.

Можеш и от сервиза да си поръчаш оригинални.
israeli написа:
Здравейте и за много години....
имам от прахосмукачката, която ще пускат на 5-ти.
Предложения от къде мога да си закупят торбички, че тази с която я закупих се напълни вече?
vladko33 - специалист
Имате ли отзиви за мултитула на батерии, който пускат утре ? Върши ли работа ? Приставките дали са универсални, тъй като бих добавил и полукръг-ножовка за да режа тънки метални ламарини, пирони и тн...
cholev - майстор
Приставките са като на тази, която е на ток и са по стандарта на Бош ако не се лъжа.
Ползвам я често. За по сериозни работи и продължителни вадя тази на ток иначе тази на батерии ми е по удобна.
55 пари срещу 135 за 4в1. Бих се замислил
KPAHK - помощник
И аз да запитам за тази прахосмукачка - дали става за нещо. Трябва ми на строителни работи, че в къщата е вечна мръсотия - прахолях, гипс, цимент, кал - няма изчистване, а с метлата става страшна пушилка. Вече съсипах един битов Панасоник. По принцип бях харесал 1500 ватовата (30л) за към 170лв. Тази е малко по-зле, но пък цената е на половина. Дали ще изкара 1-2 годинки докато приключа?
Virtex - майстор
Трябва да се има предвид и филтрите и торбите - за второто вече е изчистен въпроса ( има информация по-горе ),но за филтрите никои не казва нищо.
fore - майстор
Ами тя е направена точно за това. Била малко по шумна, но с оглед на цената.......

Колега, аз като правих ремонт в нас и го приключих за няма и няколко месеца. Банята я прави майстор, понеже не съм правил, а стаите ги шпакловахме и латексирахме аз, жената и брат ми за по една седмица всяка. Накрая сложих и ламинат в стаите. Каквото имаше като прах си остана за тогава и приключи.
На вилата имам да правя същите работи и мисля сам да пробвам и банята вече, понеже се научих да лепя и плочки. Там проблема е с вечното слягане на гредореда и ще трябва да ползвам и мрежа стъклотекситлна -рапица по стените при шпакловането или гипскартон.

Та незнам какви са тези ремонти и прахове нонстоп....... :? Освен ако е работилница или цех.....

Битовият Панасоник Циклон ли беше или с Торба ???
Bobi161 - напреднал
Ааа, Чолев, уреда 4-в-1 е пълен та..к, кръгла нула! Мултитула изглежда много по-добре от себеподобни на останалите еФтинджоси, но на батерия ще да е слабичък - колеги препоръчваха модела на ток, който как да кажа - ползвах го, но също не ме спечели - много шум и вибрации за ........ нищо работа. Единствен! плюс е цената. Приложените аксесоари са меки и освен за дърво и платмаса не ги виждам за твърди материали - изяждат се буквално по нож за детайл, .... понякога и по два ножа. :?
Bobi161 - напреднал
По отношение на прахометлата - взех си по-голямата лятото и за сега ми върши отлична работа. Торбичките й са едно-към-едно с тези на Спарки от 30л., които ги има на много места. Предстоящата я дават да е 25л., та може малко да й големеят, но.... като няма риба, и ракът е риба :)
cholev - майстор
На мене 4в1 ми харесва. Гледам и французина го одобрява.
Недостатъци
няма ЛЕД
200грама по тежък от обикновенния 14.4винтоверт
14.4в му се вижда малко
И защо няма приставка зеге :-D

https://www.youtube.com/watch?v=xd2k8wHfy54
EDI - майстор
Изгледах го това клипче и от това, което се вижда, машината за никакъв чеп не става, не си давайте парите, колкото и да струва.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: