Нека намерим най-тънките цени.
Chefo77 - майстор
Shift написа:
Chefo77 написа:
Shift написа:
За мен да, пък и на тази цена... Всъщност те всички мултитулове са почти еднакви, затова специално при тях мисля няма нужда са се робува на марки.
Все едно да кажеш, че всички автомобили са еднакви - 4 колела, волан, седалки ... няма нужда да се робува на марки, Дачия, Мерцедес - все тая. :wink:
Да, зависи за какво ги ползваш. Според теб ако ми трябва кола да ходя до лозе един път в седмицата дали няма да изглеждам нелепо с Мерцедес? :roll:
Ще. Но защо си мислиш, че след като ти си купуваш кола за ходене до лозето, то всички трябва да имат същите нужди и същите приоритети? :)
Shift - специалист
Chefo77 написа:
Shift написа:
Chefo77 написа:
Все едно да кажеш, че всички автомобили са еднакви - 4 колела, волан, седалки ... няма нужда да се робува на марки, Дачия, Мерцедес - все тая. :wink:
Да, зависи за какво ги ползваш. Според теб ако ми трябва кола да ходя до лозе един път в седмицата дали няма да изглеждам нелепо с Мерцедес? :roll:
Ще. Но защо си мислиш, че след като ти си купуваш кола за ходене до лозето, то всички трябва да имат същите нужди и същите приоритети? :)
Не мисля така. Но казвам на мен за какво ми трябва туул-а /колата/. Ако си взема един Девалт за n-пъти повече пари и да го ползвам един път в годината май става смешно.
wscientist - специалист
В Люлин в София имаше много прахосмукачки, двама души в 7:00 си взеха пред мен. Аз взех от оберфрезите. Кутиите на всичките бяха в лошо състояние. Избрах си най-читавата кутия и първо проверих всичко, преди да я взема. Всичко си беше налично и нямаше следи от употреба.
Явно са доста залежали бройки.
Фрезерите не са топ качество, но изглеждат наред. При първата употреба ще видим как се справят.
Chefo77 - майстор
Shift написа:
...
Не не не!
Нямах предвид да си купуваш ДеВалт - изобщо не намесвам марки!
Имах предвид, че има по-слаби и по-мощни, по-тихи и по-шумни, с по-голяма и по-малка осцилация (по-голямо КПД) ... И всеки си преценява дали едно нещо иска да е по-тихо, по-мощно и по-бързо, или не му е необходимо.
А Лидлските мултикътъри са си ОК! Да, малко са шумни и не са особено мощни, но са перфектни за парите си!
agj - майстор
Valyo68 написа:
Доволен съм от покупката на прахосмукачката!.......................................
Сега да попитам, а филтри, торби, откъде?
То и аз искам да попитам :Как може да сте доволни от покупка на нещо си ...за което обаче няма консумативи :?: !!! А това май е често случващо се с продаваните машини и машинки от Лидл. Да ,хубави и евтини,....ама май не чак толкоз, щото за + 40 лв. ще си купиш прахосмукачка на Керхер за която на всякъде можеш да се намерят всякакви консумативи!Ама нали жените ги грабят тия лидълски прахосмукачки ...що пък и другите да остават по назад !!! :lol:
themask - специалист
agj, защо да няма? Аз имам голямата прахосмукачка. След дискусията тук във форума относно правилния модел си поръчах торбички от vacbag - хем са от добър материал, хем не са по 12 лева като бошовските примерно. Имам 10 торби, които мисля ще ми стигнат до второ пришествие :)
Филтър все още не ми се е налагало да търся и сменям, но надали ще е космически проблем. А за тези пари прахосмукачката си върши повече от чудесна работа - ползвам я както за ремонтен прахоляк, така и за килима в хола.
Не защитавам никакви марки - имам и dewalt, и makita, и bosch, както и parkside. Просто си правя сметка кой инструмент какви възможности има и какви пари струва.
:partyman:
Avas_co - майстор
agj написа:
Valyo68 написа:
Доволен съм от покупката на прахосмукачката!.......................................
Сега да попитам, а филтри, торби, откъде?
То и аз искам да попитам :Как може да сте доволни от покупка на нещо си ...за което обаче няма консумативи :?: !!! А това май е често случващо се с продаваните машини и машинки от Лидл. Да ,хубави и евтини,....ама май не чак толкоз, щото за + 40 лв. ще си купиш прахосмукачка на Керхер за която на всякъде можеш да се намерят всякакви консумативи!Ама нали жените ги грабят тия лидълски прахосмукачки ...що пък и другите да остават по назад !!! :lol:
Имам 1400 D1, ами не съм недоволен от прахосмуча, но тоя филм с консумативите...
Значи торби има аналог в Тони клиин, а филтри ?
Сега от немския Ибей не е проблем да си поръчам филтри, но да ме прощават, всеки път като я дам на един от моите хайвани се моля да вземе да я изпляка, че нашия не подбира, това свински опашки, това буци бетон или гипс, последно вадих след него от маркуча капачка от минерална вода =D> .
Тоя корпус от инокс е жив ташак, как го чукнеш и си го огънал.
Честно, като гледам на сайта на Керхер как са им цените и се замислям за един WD 2 или по скоро WD 3, и да ми е мирна главата, торби на сметка пак ще има в Тони, филтри има, пластмасата май по-държи на бой, пък тая от бакалията ще си стои у дома за жените, хем да не ме гледат на лошо като я върна с лош търговски вид.
П.П.
Тая залъгалка, моята не мисля е видяла напън - за в къщи основно, два ремонта, и аз я мъкна по обекти 4-5 пъти в месеца, та ...
Мисля Чефо беше разказъл интересни неща как се мъчи при него прахосмуч, а и Зедикус знам, че може да каже интересни неща.
П.П. 1
WD 2 е на цена от 113 лева в момента ( аз, моята лидълска залъгалка, май на някаква такава цена я взимах), а WD 3 базовата, е на цена от 134 лева.
А, и двете са по-мънички, което верваите ми, си има значение- тая моята е огромна, пък колко беше, 23 литра ? А 30 литровата лидълска е по-голяма от R2D2.
burkov - специалист
Понеже стана въпрос за wd2, взех такава за ремонта на вилата. За сега е идеална, смуче яко и събира от гипс до фаянс и много вода. Две неща не ми харесват. Малки торбички и лесно се преобръща.
etconev - специалист
Здравейте. Някой може ли да ми обясни каква е разликата между оберфрезите А1 и В2 ?
Chefo77 - майстор
burkov написа:
Понеже стана въпрос за wd2, взех такава за ремонта на вилата. За сега е идеална, смуче яко и събира от гипс до фаянс и много вода. Две неща не ми харесват. Малки торбички и лесно се преобръща.
Затова - WD3 (MV3). 2,5 години тормозих такава на обекти, след мен колегата и той И навъртя 3.5 години. Последната - без филтър, само на платнена торбичка и циклон. Голямо куче излезе.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: