Нека намерим най-тънките цени.
bulhomes2 - майстор
agj написа:
...Итака клиентите на Лидъл са поставени в позиция -оправяй се сам ,както можеш !...
И не само Лидл. Една духалка за листа бях взимал от Практикер. Понеже може и да смуче рекох да я пробвам за прахосмукачка в работилницата и перката (пластмасова) стана на дреб. Звънях на практикер от къде да търся перка - ник'ви шансове. Няма и толкоз.
Гост - специалист
Например за мултитула-Бош-овските консумативи стават. ама са си цифра.
agj - майстор
Avas_co написа:
Последно някой да се е докопал от някъде до филтър за тия прахосмукачки ?
Сервиза е това http://www.ecotechproduct.com/ , но е актуален само телефона 4627035. Купувах последно лани торби за около 3,50лв и филтър за 16лв. Имаха и филтри с метална оплетка но не помня цената. В упътването пише какво се предлага допълнително с номенклатурните кодове. Гледам има и платнени торби, но не знам дали има в сервиза.
Информацията е споделена на личните ми съобщения от човек които не иска да пише в темата но желае да сподели от къде намира консумативи за прахосмукачката си .

П.П. Като купувах моята прахосмукачка MV3 (WD3),продавач-консултанта в магазина ме инструктира че ако ползвам прахосмукачката за изсмукване на вода трябва да си купя един филтър който да е само за работа с вода.Вероятно същото важи и за тия Лидъл-ски прахосмукачки !
Последна промяна от agj на съб яну 07, 2017 8:25 pm, променено общо 2 пъти.
nbr - специалист
Мерси за информацията. Бях звънял преди на Лидл да питам за торбите и ми бяха дали телефонния номер на тези, но явно неактуалния.
Нека, който се свърже с тях да сподели цени и на постоянните торби и филтрите с метална оплетка :)
Avas_co - майстор
agj написа:
Avas_co написа:
Последно някой да се е докопал от някъде до филтър за тия прахосмукачки ?
Сервиза е това http://www.ecotechproduct.com/ , но е актуален само телефона 4627035. Купувах последно лани торби за около 3,50лв и филтър за 16лв. Имаха и филтри с метална оплетка но не помня цената. В упътването пише какво се предлага допълнително с номенклатурните кодове. Гледам има и платнени торби, но не знам дали има в сервиза.
Информацията е споделена на личните ми съобщения от човек които не иска да пише в темата но желае да сподели от къде намира консумативи за прахосмукачката си .

П.П. Като купувах моята прахосмукачка MV3 (WD3),продавач-консултанта в магазина ме инструктира че ако ползвам прахосмукачката за изсмукване на вода трябва да си купя един филтър който да е само за работа с вода.Вероятно същото важи и за тия Лидъл-ски прахосмукачки !
Мда, сетих се, че съм ги чеквал тия, но нещо... след като на сайта им видях съвсем друга насоченост съм ги и забравил.
Мерси !
П.П.
Лидълската има в комплекта си един "капут" и ако искаш да ползваш мокро почистване - махаш филтъра и нахлузваш тоя " капут".
Ще взема да заприходя един-два филтъра и лидълската да я оставя за жените, пък аз да си взема един MV3 (WD3).
profesionalist_wood - майстор
joroantonov написа:
agj написа:
jekasus написа:
В книжката към инструмента има каталожни номера на части и телефон на сервиза.
Друг е въпроса, дали ги имат в наличност...
Точно това намирам като информация и в горепосочения сайт...
Моля да имате предвид, че не можем да предложим резервни части и консумативи за всички уреди Parkside и SilverCrest.

Моля да имате предвид, че посочените марки са запазени марки на съответните производители.

Итака клиентите на Лидъл са поставени в позиция -оправяй се сам ,както можеш !
Аз искам след като закупя даден уред от марките на Лидъл за който са необходими консумативи,да мога да ги намирам там, а не да обикалям и да търся от къде и как да си набавя!
Консумативите повечето са им бошовски, така че може да се търси при дистрибуторите на Bosch. За такера който имам стават и скоби на Novus въпреки че оригинала е Bosch.
Добре а този такер пневматичния който го пускаха на Парксайд има ли взаимозаменяемост със части от Бош? Има ли резервни части в Бушона? Ремонтирал ли е някой пневматичен такер от коментиралите тук??
Chefo77 - майстор
Няма бре, човек, части за машините на Парксайд няма. Няма и да има, защото няма сметка да ги ремонтират. Диплено е тук многократно. Такер за 50 лева какво да му ремонтираш? То какво има толкова да му се счупи?
profesionalist_wood - майстор
Chefo77 написа:
Няма бре, човек, части за машините на Парксайд няма. Няма и да има, защото няма сметка да ги ремонтират. Диплено е тук многократно. Такер за 50 лева какво да му ремонтираш? То какво има толкова да му се счупи?
Ами вътре ако се счупи по карантиите :? Явно ще е за еднократна употреба. Май ще питам мой човек в Германия или в Холандия дали ще мога евентуално да се снабдя със части ако е възможно
Chefo77 - майстор
И какви части ще си поръчаш? Вземи си още един като искаш да имаш резерви ...
Нали имаш гаранция?
пишман_майстор - майстор
Като се счупи- в кофата. Въобще няма и да го правя. Аз също имам такер от тях. Но пък да чкна на дърво- доволен съм. Не ми е правил никога мизерии. Смазвам си го и кова предимно рамки с него. Доста рамки :) Откак го имам, да съм наковал над 2500 рамки ( пчелни ) . На рамка по 8 кламера.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: