Нека намерим най-тънките цени.
mitko64 - майстор
kr1100 написа:
mitko64 Приеми моите съболезнования.много тежко е да загубиш близък роднина, проятел.
Така е ! Да приключиме конкретно случая, но помнете- яжте, пийте и се веселете(става въпрос за човек, неизпушил една цигара през живота си, не изпил и 100г. концентрат, последните 10г. ял само биопродукти), явно на кой, каквото му е писано. И забравих- носете си новите дрехи!
stan73 - майстор
Съжалявам за загубата ти ! :(
MIRO_073 - майстор
Така. Отговориха ми. Към днешна дата доставят само на територията на Германия.
nikolson - майстор
Ако ти отърва, Гъбко возят и от Германия. Схемата е доставка до Гъбко (или друг български куриер) и от там до БГ за 3.20 лв/кг.
Наскоро май и ggbg направиха адрес в Германия.

Гледам че от следващия четвъртък ще пускат дремелче и ме засърбяха ръцете.. Ще падне чудене дали да го взема или не, понеже едва ли ще го ползваммного, но пък не е лошо да има човек такова.
sstefanov - майстор
Ползвам pratki.de от много време и съм много доволен.
brum - майстор
От следващата седмица - все хубавини :) . Качили са новата брошура на lidl.bg . Със засилка отнасям поне един комплект от принадлежностите за дремела :) .
dadko - майстор
Дремела за тези пари е направо супер, аз точно преди седмица си купих от човек от форума подобна машинка, но с марка "Dremel". Т. е.- тази е машинката, която е подобна на "Dremel"
brum - майстор
Малко странен ми изглежда този "дремел". Не мога да преценя допълнителното тяло (захранване някакво е) дали е предимство или недостатък.
dadko - майстор
Вероятно това е адаптер и машинката не работи на 230 V, а на по- малко- 24 или 12. Двигателчето е по- малко, съответно машинката е с по- малък диаметър и по- лека. Това- за предимствата.
Недостатъците- мощността...

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: