Нека намерим най-тънките цени.
cholev - майстор
Чакаме аку Ъглошлайф. Мулти си имаме вече
fore - майстор
Чакай го Чолка, барем го дочакаш тоя Аку тук. Ама майче само Акуто ще е ...... :lol:

Виж него ако го пуснат тук, трябва наистина да се продава с регистриране в Полицията на отчет като оръжието......

И на Мангали да не се продава въобще....
Гост - специалист
Грешка от моя страна. Аз за ъглошлайф се подведох, че иде реч. А то мулти....
Chefo77 - майстор
То и с мултито става. Е, трябва малко повечко време и ножчета (добре де, много повече), но пак става :)
fore - майстор
Флекса е леко шумен, но иска секунди и си ти ! :) А с някоя по закалена стомана на някоя скоба примерно с това ножче може да откараш и часове, а може и да смениш още ножчета......
Флекса не прави голяма разлика между стоманите а просто реже .......
emil400 - помощник
Като се заговорихте за акумулторния флекс към който и аз имам интерес и го чакам,днес във фейсбук видях реклама на акумулаторен флекс kraftevelle 18 волта с една батерия на цена 160лв.Въпроса ми е някой ползвал ли го е понеже тази марка ми е малко съмнителна.
MASTER - специалист
Сигурен ли си в правописа на марката - аз знам Kraftwelle , която продава всякакви доста изгодни ръчни инструменти основно за автосервизи, включително и приспособления за ремонт на конкретни марки автомобили. Но не знам тази фирма да продава каквито и да е електрически инструменти.
emil400 - помощник
https://www.olx.bg/ad/nemski-akumulator ... e;promoted Ето за този флекс става въпрос,само дето във фейсбук беше на 160лв,дано не стане реклама.Искам да попитам някой ползвал ли го е понеже за тази цена се съмнявам да върши работа , а и го пишат че е немски а за мен си е откровен китаец.
bager - специалист
jekasus написа:
От 30.01 настолна бор машина и аку.мултишлайф.
Кой модел ще е бормашината? Някакво мнение за нея?
От лидълските машини имам лентов шлайф и зеге, и нямам причини да съм недоволен от тях.
plamen6703 - майстор
MASTER написа:
Сигурен ли си в правописа на марката - аз знам Kraftwelle , която продава всякакви доста изгодни ръчни инструменти основно за автосервизи, включително и приспособления за ремонт на конкретни марки автомобили. Но не знам тази фирма да продава каквито и да е електрически инструменти.
Чак пък за автосервизи да продават ръчни инструменти "Kraftwelle" е малко пресилено, но все пак зависи от "сервиза" и "майстора" в "сервиза".
За любителска работа по автомобила има някои не толкова лоши изпълнения на "Kraftwelle", но за ежедневна работа в автосервиз е несериозно да се разчита на инструментите на "Kraftwelle" ;)
Купувал съм за лични нужди някои друг инструмент с марката "Kraftwelle", някои са все още здрави, но са ползвани инцидентно и сигурно за това оцелели :)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: