Нека намерим най-тънките цени.
wanderer - специалист
EDI написа:
Остави кинтите, дават я 500 вата, хич не е зле.
ватовете са добре, поне на книга. дано луфтовете са малко :lol:
jekasus - майстор
Цената за бор машина е 145 лева, поне така я помня.
Няма да проверявам пак, щото ако мина през магазина и ако има ъглошлайфове, няма да издържа и ще се прибера с един :-D Да не си прецакам бюджета за инструменти :-D
Затова дадох от немския Лидл линка с по-евтина машина, има и друг модел с някое евро отгоре.
kpenchev - специалист
Avas_co, съгласен съм с теб, но конкретно тресчотъчните ключета от лидл са хоби инструмент и вероятността при як напън да се счупят клони към 100%. Като ги гледам отдалеч изглеждат ок, обаче отблизо - обработката и финиша куца.
Имам инструменти от Топтул и в сравнение с лидълските са поне класа отгоре ...
pif4o - специалист
Аз имам един компелкт на няква си марка PROLET звучеше ми доста смешно, дадох 80 лева за тях ама преди да разбера че не се напъвали бая съм издевателствал с тях, като станах по просветен се държа по културно, първо лашвам гаиката после обръщам ключа и доразвивам с тресчотката. Голям косур намирам в чупещата глава и си мисля че е много по добре да не е с чупеща глава, щото като се отхлаби и се мандахерца като на стар дядо махалото, и трябва да стягаш лимбусчето от страни че да се стегне. И е много гадно когато бъркаш на тясно и се опиташ да я нахлузиш на болта или гаиката и тя се огъне направо откачам хаха, много пъти съм се чудил дали да ги застопоря в няква позиция и да не се мърдат :)
emil400 - помощник
Имах същата настолна бормашина само че с друг бранд,за нищо не става,От всякъде луфтове като се почне от менгемето и се сигне до шпиндела,със ръчната бормашина със пъти по точно се дупчи.Тази като види зор почва да бяга по 3мм на страни.
pif4o - специалист
А избяга а съм им я върнал, при тях поне лесно става :) Ама твоита да не е била еинхел?
Avas_co - майстор
kpenchev написа:
Avas_co, съгласен съм с теб, но конкретно тресчотъчните ключета от лидл са хоби инструмент и вероятността при як напън да се счупят клони към 100%. Като ги гледам отдалеч изглеждат ок, обаче отблизо - обработката и финиша куца.
Имам инструменти от Топтул и в сравнение с лидълските са поне класа отгоре ...
Ми, и аз преди време взех от пазара някакви там бързаци, сториха ми се на вид не лоши, ами 19-ката сгъна едва ли не само от гледане, другите работят още, ма то и ще кажеш че са ползвани, така и си стоят в един куфар със супер рядко ползваните инструменти.
Топтул, хм все си мисля, че са повече от класа над лидълските залъгалки.
Топтул се бият да влизат при големите, имат ремонтни комплекти за тресчотките си, дават доживотни гаранции и т.н.
Имам тресчотка 1/2 тяхна, ми доволен боздуган си е, колега има същата и нещо я беше метнал от 15-20 метра, та уж се бяха напъвали да му признават гаранцията, но него го досрамяло, че много и личало, какво е преживяла.
Имам две тресчотки 1/4 ми много са яки, наскоро си взех едно ключе, бързо 8 мм., много кефи изработката, пък аз си мисля, че поразбирам.
Чувам, че те правили неща за факом и усаг, но дали е така? :?
Другите им неща освен ключове и тресчотки не ме къдрят много.
Тая бърза осмичка, която имам така ме впечатли, че преди да си закупя там каквото взех, се загледах в техните, и бях ги сметнал за ключове, бързи, реверсивни 10,13,17,19 цената идваше на под 80 лева, което за мен е супер добра цена.
Като цяло силно препоръчвам нещата на Топтул.
П.П.
Момчета, добрия ръчен инструмент, едно, че ти е кеф да го ползваш, ами и ако знаете колко "пази" кожата на пръстите.
nbr - специалист
Как можем да им направим един тест на тези ключета с тресчотките? Да ги видим кога се чупят :?
resistbody - майстор
Аз ги взех тея ключета от кауфланд преди 2 седмици за 20 кинта, сега са по 25.... не че ми трябват, ама да имам и чупещи... предимно ползвам каквото набарам, вече имам над 100 ключа сигурно като, половината съм ги рахвърлял по обектите за бързи ремонти..
Тоя големия разклонител много ми трябва, ще пращам някой да ми го взима тея дни.
nbr написа:
Как можем да им направим един тест на тези ключета с тресчотките? Да ги видим кога се чупят :?
Някой като ги счупи ще се похвали ;) за сега съм нямал проблеми с предните ключове, който не се чупят освен, че главата е много голяма.
gnt69 - майстор
borkata99 написа:
И аз го чакам и да си го взема.............имам не разопакован от другия http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 01500%20A1, неподвижния, та ако някой му притрябва може да звънка.
Румънците пускат в четвъртък и циркуляра и бормашината. :partyman:

http://www.lidl.ro/ro/Oferte-513.htm?id=1497

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: