EDI написа:Остави кинтите, дават я 500 вата, хич не е зле.ватовете са добре, поне на книга. дано луфтовете са малко

EDI написа:Остави кинтите, дават я 500 вата, хич не е зле.ватовете са добре, поне на книга. дано луфтовете са малко
kpenchev написа:Avas_co, съгласен съм с теб, но конкретно тресчотъчните ключета от лидл са хоби инструмент и вероятността при як напън да се счупят клони към 100%. Като ги гледам отдалеч изглеждат ок, обаче отблизо - обработката и финиша куца.Ми, и аз преди време взех от пазара някакви там бързаци, сториха ми се на вид не лоши, ами 19-ката сгъна едва ли не само от гледане, другите работят още, ма то и ще кажеш че са ползвани, така и си стоят в един куфар със супер рядко ползваните инструменти.
Имам инструменти от Топтул и в сравнение с лидълските са поне класа отгоре ...
nbr написа:Как можем да им направим един тест на тези ключета с тресчотките? Да ги видим кога се чупятНякой като ги счупи ще се похвали ;) за сега съм нямал проблеми с предните ключове, който не се чупят освен, че главата е много голяма.
borkata99 написа: И аз го чакам и да си го взема.............имам не разопакован от другия http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 01500%20A1, неподвижния, та ако някой му притрябва може да звънка.Румънците пускат в четвъртък и циркуляра и бормашината.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: