Нека намерим най-тънките цени.
fore - майстор
kpenchev, тези ламелните от листова стомана са звезда/звезда- поредни. 6-7, 8-9 и тнт до 17-19. Доста са тежки. И имат превключващ лост тип везна във всеки край с един зъб. При тях няма Гаечен за да помага. Сигурно са с 24 позиции на превключване. Не са прецизни.

Но както казах са удобни за настройка на сат. Антена на Булсат.

За звездогаечните ги дават през 5 градуса ход на тресчкотката. Това прецизно ли е ?
Къде се търси такава прецизност на градусите ?
kpenchev - специалист
fore написа:
kpenchev, тези ламелните от листова стомана са звезда/звезда- поредни. 6-7, 8-9 и тнт до 17-19. Доста са тежки. И имат превключващ лост тип везна във всеки край с един зъб. При тях няма Гаечен за да помага. Сигурно са с 24 позиции на превключване. Не са прецизни.

Но както казах са удобни за настройка на сат. Антена на Булсат.

За звездогаечните ги дават през 5 градуса ход на тресчкотката. Това прецизно ли е ?
Къде се търси такава прецизност на градусите ?
Ниския градус на превключване или големия брой позиции е полезен когато на тресчотката/ключа й е необходимо да оперира в тесни пространства.
За мен лично 72 зъба или 5* на задействане е някакъв удобен минимум, че не се знае кога в каква позиция ще се наложи да се развива/завива нещо.
Имa и такива - SK Hand Tools.
fore - майстор
Вярно че понякога като развивам по колата разни болтове и тресчотките ми нямат ход в тесните пространства. Явно там съм се сблъсквал с този проблем и аз.
Avas_co - майстор
Форка, взимал съм разни аматьорски неща, ми няма да повторя, нещо накрая много скъпо ми излизат.
Пък комфорта от работа с качествени неща, няма да го коментирам.
Тия ключета с ламелите, съм ги пипал, ми изглеждат меко казано смешно.
Нещо бая си в грешка, че бързаците вървят с гаечен, за да може първо или накрая да напънеш с тях, за наистина зверско напъване си има точните инструменти.
Пък за Прояна ще ми е интересно да го видя това как ще го чупиш.
Идвай, и друг път съм те канил, ако можеш чупиш, ако не ... , само донеси и Райдерския елжен, че да го поразкърша, пък имам и интересни уискита за тестване.
kpenchev много впечатляващо клипче.
jekasus на теб, какво не ти допада в това, което съм написал ?
Какво толкова си помисли, че се хваля ?
Опитвам се да дам на хората от моя опит.
Хваля Проян защото имам опит с тях, смятам, че дават много добро съотношение цена качество, Топтул за мен са на много добро ниво, толкова ми допадат, че силно се бях засилил да си сглобя комплект от тях ( 10, 13, 17 и 19 излизат на към 76-77 лева, супер цена за мен), аз какво съм си купил съм се похвалил в правилната тема, ми наясно съм, че си взех нещо, което е много качествено, но съм го взел най-вече защото съм фен на марката, и ужасно се радвам на дизайна - кефа цена няма.
За който иска да слуша, мисля, че съм полезен.
Ти тоя Книпекс, защо си го заплюл, аз мисля, че знам.
Защото, с тях ще се пенсионираш.
Само за размисъл - кое е по-разумно - да си взема за две години 5 чифта клещи за по 10 лева, или да си взема Книпекс за 50 лева и да ги ползвам 10 години с кеф ( че сигурно и повече) , а с десет левовите постоянно да искам да правя секс с разни майки.
Хайде със здраве. :partyman:
resistbody - майстор
Avas_co написа:
Ти тоя Книпекс, защо си го заплюл, аз мисля, че знам.
Защото, с тях ще се пенсионираш.
Само за размисъл - кое е по-разумно - да си взема за две години 5 чифта клещи за по 10 лева, или да си взема Книпекс за 50 лева и да ги ползвам 10 години с кеф ( че сигурно и повече) , а с десет левовите постоянно да искам да правя секс с разни майки.
Хайде със здраве. :partyman:
И аз така, докато накрая взема Книпекса и сега даже не знам къде са другите боклуци, един ми се разглоби в ръката и работех контузен, защото гонех срок...
Та колегата, да взима и да свирка докато работи.
themask - специалист
Съгласен с Avas_co :)
Още си спомням с умиление за едни клещи Facom, които ползвах над 10 години, преди да ги откраднат. За съжаление не са застраховани от такива събития...
Иначе, ако ще тествате уискита заедно с други неща, пишете ме и мен. Фен съм! :partyman:
Avas_co - майстор
themask написа:
Съгласен с Avas_co :)
Още си спомням с умиление за едни клещи Facom, които ползвах над 10 години, преди да ги откраднат. За съжаление не са застраховани от такива събития...
Иначе, ако ще тествате уискита заедно с други неща, пишете ме и мен. Фен съм! :partyman:
Е тук никой не е застрахован - крали са ми клещи на Гедоре, пък аз лично съм губил неизброимо количество отвертки и ключове, че даже и някои след време си ги намирам.
Преди време на място няма и две квадрата си загубих едно от ключетата на Проян, ей полудях ( нищо, че комплекта го взех за май 46 лева) две седмици по-късно като се върнах на въпросния обект си намерих ключето, през това време си направих експеримента с едни бързаци от пазара, ми ...
Магнитен държач за битове Wera ми се изтърколи в един окачен таван, хм ... знам го къде е ...
За уискита, последно се лигавих с Macallan Amber, яката работа.
П.П.
resistbody и аз това имам на ум, и аз преди време чупих едни гарги от напъни( пък те бая гарги си бяха - 1/2 , а аз нямам и 70 кила) но не генерализирам, че гаргите не стават за напъни, на мен ми е ясно какъв т.....к съм счупил.
tntcom - специалист
Avas_co написа:
... пък те бая гарги си бяха - 1/2 , а аз нямам и 70 кила) но не генерализирам, че гаргите не стават за напъни, на мен ми е ясно какъв т.....к съм счупил.
Пич, само мрънкаш какъв т...к е лидл и раздуваш неща които нямат връзка.
Е неможе да си носиш същите обувки от 10 години. И аз имам такива от преди 20 години желязни, ама си стоят в шкафа, защото не ми е кеф да ги обувам. Кого баламосваш?
themask - специалист
Човекът изказва мнение само :)
Лидл продават много та*аци, няма как да се отрече. Но имат и сносни неща, които, ако не си маниак на по-сериозните марки, си стават за вкъщи отвсякъде. Пример - баха пуснали едно сетче за пробиване на плочки, гранитогрес и подобни... Ами изяде един гранитогрес (на който се бях мъчил с бургия за керамика) като топъл хляб. Няма как да го наплюя това. Но се е случвало да връщам неща тутакси, понеже наистина бяха пълен та*ак.
Мисля, че всеки, който има малко акъл може да види и пипне инструмента и да прецени става или не.

П.П.
Е те това е надценка! :supz:
https://www.olx.bg/ad/zvezdogaechni-kly ... c5e87fb0ab
wscientist - специалист
Ееее, супер, другата събота пускат малкия винтоверт 12V. Добре, че не се навих да го поръчвам от чужбина и да плащам сумати пари за доставка.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: