Нека намерим най-тънките цени.
griffin - майстор
Колеги дремелчето което ще пускат е много слабо, не може да се ползва както по големия му събрат, това е с 20W мощност а големите варират около 120-130W, имам голям и тоя малкия който ще го пуснат, малкия не става за рязане и някакви по тежки операции просто спира, според мен вътре моторчето е от сорта на тия по детските играчки. Направено е с нормален лагер отпред но според мен освен за гравиране и да си заточиш нещо няма да върши по сериозна работа. Предимството му е че е много леко и тънко спрямо големите му събратя и ако трябва да го държиш в неудобно позиция примерно за точене на лента на малък банциг човек не се уморява толкова :).
MIRO_073 - майстор
sstefanov написа:
Ползвам pratki.de от много време и съм много доволен.
Мерси за инфото. Ама ти си от София и те возят до там. И как става това с купуването и доставката? Пускаш им линка, говориш с тях, плащаш каквото ти кажат и получаваш на адрес така ли?
edre - специалист
MIRO_073 написа:
sstefanov написа:
Ползвам pratki.de от много време и съм много доволен.
Мерси за инфото. Ама ти си от София и те возят до там. И как става това с купуването и доставката? Пускаш им линка, говориш с тях, плащаш каквото ти кажат и получаваш на адрес така ли?
Аз също ги ползвам и нямам забележки.
Имат адрес в Германия ,на който пристигат закупените от теб стоки,и след това ги транспортират до България.
sstefanov - майстор
Всичко е много точно обяснено на сайта им.
Фитилчо - майстор
sstefanov написа:
Всичко е много точно обяснено на сайта им.
Комисиона за асистирано пазаруване онлайн
- начислява се комисионна от 7% върху пълната стойност (стока+транспорт в DE+други такси) на поръчката
- начислява се и когато само заплащаме Вашата поръчка на място в нашият склад в Германия.

Комисиона за асистирано пазаруване, когато плащането към нас се извърщва с PayPal
- начислява се комисионна от 14% върху пълната стойност (стока+транспорт в DE+други такси) на поръчката
- начислява се когато плащането към нас се извършва с PayPal

Транспорт стандартни пратки (S,М)
- от Германия до София, България
- за всеки започнат килограм, пратки с максимални размери и тегло (100х80х40см и 50кг), минимално количество 1кг 3,00 лв
Транспорт големи пратки (L)
- от Германия до София, България
- за всеки започнат килограм, пратки с максимални размери и тегло (120х80х40см и 50кг), минимално количество 1кг 4,00 лв

Тези са кораво изплискали легена :shock: Габиели возят на 3 кинта всичко .
Начи не стига, че е голяма пратката (и тежи) ами е и по скъпо.
Превод от немска банка към немска банка не им струва нищо- безплатно им е!!! На какво отгоре взимат 7%?
Ако може само Бордюри да возят най добре =D>

И още:

2. Избрали сте продукт онлайн за който искате ние да заплатим по банков път сумата от 50euro за неговото закупуване, като вие ще заплатите сумата към нас чрез PayPal.

50Euro + 14%= 57euro + 4лв = 115.48лв.

Плаща се като PP Gift, и не им струва нищо на тях

Не е възможно комбинирането на пратки
Пратки над 1кг се закръглят нагоре през 1кг (3,00лв/4,00лв/5,00лв.) – 1кг; 2кг; 3кг и т.н.

Демек ако имам 15 пратки по 2-300 грама, ги плашам като 15 кг :lol:

Докато има балъци да им се връзват :mrgreen:
profesionalist_wood - майстор
Бай Ганьо си седи в Германия и чака кинтите.... :lol:
sstefanov - майстор
Аз ги ползвам само за транспорт и съм много доволен от качеството на услугите им.
mitko64 - майстор
На дермелчето много му бедна комплектовката- само 5 цанги и разни принадлежности. Аз това, което взех на 220v си има и шланг удължител, и стойка за маса за окачване и стойка за фрезоване. Иначе принадлежностите ще поръчам да ми ги вземат(дано са за цанга3,2). По ми харесваха такива като на Гриффин от 276 части(в овалната кутия), но кой зане кога пак ще ги пуснат. Обувките гледам са на добра цена, но няма да мога да ги огледам, а и скоро си купувах от ИТТ.
stiv1961 - майстор
mitko64 написа:
На дермелчето много му бедна комплектовката- само 5 цанги и разни принадлежности.
Не е от Лидл, но дали ще върши работа :?

Прикачен файл

Screen Shot 12-05-14 at 12.33 PM.PNG
EDI - майстор
Ще върши, всички машини от сорта излизат от едно място. :lol: ТТ данните му са стандартни и за мощност и за обороти.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: