Нека намерим най-тънките цени.
Svezar - специалист
При едно разширяване на дупка в дърво с движения напред-назад с бургията, ето какво се случи с малкият ми домашен любимец, зегерката изтърва и стеблото излезе, ще ходи на ремонт, не искам пари харесва си ми :!:

Прикачен файл

IMG_20210324_20504934.jpg
dido1975 - специалист
ср мар 24, 2021 9:03 pmSvezar написа:
При едно разширяване на дупка в дърво с движения напред-назад с бургията, ето какво се случи с малкият ми домашен любимец, зегерката изтърва и стеблото излезе, ще ходи на ремонт, не искам пари харесва си ми :!:
Това коя серия е? Да знам дали да очаквам и от моя същото
Svezar - специалист
PBSA 12 D4 последният такъв който пускаха.
dido1975 - специалист
ср мар 24, 2021 9:17 pmSvezar написа:
PBSA 12 D4 последният такъв който пускаха.
Моят е С2. Голям бой е видял. Засега никакви проблеми.
jekasus - майстор
Svezar написа:
не искам пари харесва си ми
Още е нов, ново боди ще пратят :-D
Над датчика за батерия има магнит/от другата страна също/, не знам за къв уй,но държи една рапида/винт.
schuldiner - майстор
не искам пари харесва си ми
Че става за работа - така е. Че ти харесва, вече е притеснително.
В лидл окончателно съм персона-нон-грата. Преди месец си взех дънки, ама нямаше моя номер и каквото има - един надолу. Дори се сдърпахме с една госпожа, ама я убедих, че след месец ще ми стават, а тя реши, че е невъзможно за мъжа й, та спечелих. Обаче карантина-мързел, едно-друго, не влизам и туйто. Връщах ги, искат 15% отбив, щото били ползвани. Ми не са ползвани, не ми стават. И пак от същото - къде е управителят и що си не ...@#$$$$@ трите лева разлика! Това преди седмица. Злобата голям стимул - вече си ги нося, идеално са ми по мярка.
Svezar - специалист
Минах през магазина и взех един "тъмнолилав вибратор" да го разгледам в къщи. Изненадващо добре стои в ръката,и заради компактния си размер се усеща доста тежък, моторчето работи много по-тихо от на 12V серията /ама то е логично като е маломощно/ , в общи линии може и да свърши работа за съвсем хоби нужди на някой ! Но при 65лв за зеления 12 волтов от X12 серията и 56лв за този с 10 нютона...не е много оферта.
Andri01 - майстор
Я го покажи на жената,може да и хареса. Все пак е "дамски",де. Майтап,да не се впрегнеш?! :)
dido1975 - специалист
Мнения за аку гайковерта от следващия четвъртък? Или да чакам импакта?
stefanjor - специалист
чет мар 25, 2021 8:50 pmdido1975 написа:
Мнения за аку гайковерта от следващия четвъртък?
И аз го заглеждам.
Ако беше без батерия нямаше да се чудя, но тази 4 ач просто ми идва в повече ...

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: