Нека намерим най-тънките цени.
DundyTheCroc - майстор
За настолната най-много ме интересуват точно луфтовете на патронника, ако ще ми бяга бургията не ми трябва изобщо.
Четох и книжката, менгемето би трябвало да е в комплекта, което за тази цена и 500 вата мотор е супер.
Virtex - майстор
Колко често се появява на пазара тази настолна машина ?
wanderer - специалист
от чисто любопитство ще следя впечатленията за бормашината, ако някой се прежали де.
nbr - специалист
http://www.lidl.ro/ro/Oferte-513.htm?ac ... l&id=65969
299 Romanian leu =
129.831806 Bulgarian levs
:проба:
gnt69 - майстор
nbr написа:
http://www.lidl.ro/ro/Oferte-513.htm?ac ... l&id=65969
299 Romanian leu =
129.831806 Bulgarian levs
:проба:
E тъй е дерат ни с много работи.
И в Германия е по скъпа.

https://www.lidl.de/de/parkside-tischbo ... c3/p239254
Георги Иванов(алцек) - специалист
wanderer написа:
от чисто любопитство ще следя впечатленията за бормашината, ако някой се прежали де.
А защо не я вземеш и пробваш ти самия, вместо да чакаш мнение на друг.Всеки си има собствени критерии и всеки има различни очаквания от машината,на един ще покрие и задоволи нуждите ,на друг не.Вземи я пробвай и ако не ти хареса я върни,колко хора правят така.Само да не започнат да взимат машини,да си свършат работата с тях и тогава да ги връщат,а може и такива да има знам ли? :?
wanderer - специалист
Георги Иванов(алцек) написа:
wanderer написа:
А защо не я вземеш и пробваш ти самия, вместо да чакаш мнение на друг.Всеки си има собствени критерии и всеки има различни очаквания от машината,на един ще покрие и задоволи нуждите ,на друг не.Вземи я пробвай и ако не ти хареса я върни,колко хора правят така.Само да не започнат да взимат машини,да си свършат работата с нея и тогава да я връщат,а може и такива да има знам ли? :?
каво лошо видя в моето любопитство?
1.интересно ми е дали за тези буквално "без пари" купувача ще получи нещо свястно, или по традиция - "за тези пари - толкоз" (аз залагам на второто).
2. за критериите си прав. моите са по височки, куипих си машина която абсолютно ми покрива изискванията като качесво, и прецизност на работата, но цената и няма нищо общо с лидълската.
3. това с вземането и връщането не ми допада никак. ама щом лидъл я имат тази политика, на тях самите им е доволно ясно какво предлагат :wink:
Последна промяна от wanderer на чет яну 26, 2017 7:10 pm, променено общо 2 пъти.
profesionalist_wood - майстор
wanderer написа:
А защо не я вземеш и пробваш ти самия, вместо да чакаш мнение на друг.Всеки си има собствени критерии и всеки има различни очаквания от машината,на един ще покрие и задоволи нуждите ,на друг не.Вземи я пробвай и ако не ти хареса я върни,колко хора правят така.Само да не започнат да взимат машини,да си свършат работата с тях и тогава да ги връщат,а може и такива да има знам ли? :?

Много нашенци в Америка правят този номер. Взимат си резачка Хусварна от някой магазин,режат режат колкото им трябва и я връщат с думите че не са доволни от машината. :wink: Особено в Денвър са луди на тая тема.....и аз се изкушавах ама не исках да не ме потърси после шерифа... :проба:
Николай Николов - специалист
profesionalist_wood написа:
wanderer написа:

Много нашенци в Америка правят този номер. Взимат си резачка Хусварна от някой магазин,режат режат колкото им трябва и я връщат с думите че не са доволни от машината. :wink: Особено в Денвър са луди на тая тема.....и аз се изкушавах ама не исках да не ме потърси после шерифа... :проба:
Само това е признака на добрата икономика. Те ще продадат хххх броя от тая резачка и дали ще върнат 10-20 или 50 няма да им сбърка сметката. Аз примерно взех бюджетна хускварна от Ташев Галвинг - след нарязани около 10-12 кубика дърва почна да гасне. Пращам я за гаранционен сервиз - ремонта обаче не може да бъде покрит от гаранцията - 60 лева ремонт + транспорт. Идва резачката - пак не работи добре, след всяко форсиране - гасне. На тоя етап ако я пратя отново за платен "гаранционен" ремонт - ще ми излезе златна. Ако не бях такъв доволен клиент от останалите ми 50 поръчки към тях, щях с гръм и трясък да им я оставя и да си искам паричките обратно :axe:
Avas_co - майстор
Chefo77 написа:
cholev написа:
...а и това отделяне на патронника е гъзарска работа, но на практика се ползва само ако имаш един уред, а аз имам няколко.
Отделянето е много полезна екстра, когато ти трябва по-къс верт - завинтване на по-малко място. Ако не греша, когато патронника се отдели, остава шестограма - слагаш къс бит и печелиш едни 3-4 см.
Чефо баш такава е работата, и за мен е полезна екстра, и много ми е помагало.
Моята играчка, освен, че и се сваля патрона, си върви и с ъглова приставка - сваляш патрона, слагаш ъгловата и бит и действаш, ако има нужда на ъгловата слагаш патронника и свредло и пак действаш, а ъгловата я застопоряваш така както на теб ти е най-удобно.
Доста рядко ми се е налагало да я ползвам тая екстра, ноо ... всеки път, съм благодарял на човека, който го е измислил.
Освен тия мойте стари любимци, и Метабо имат аналогичен верт.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: