Chefo77 написа:Моят импакт е 13.7 см без държача. Вертът С патронника - 16.7. Като ще си ги меримПри мен е 134мм
Явно единственият път, когато по-малко значи по-добре

Chefo77 написа:Моят импакт е 13.7 см без държача. Вертът С патронника - 16.7. Като ще си ги меримПри мен е 134мм
tntcom написа:Наложи се да паля с батерията от миналата събота. Малко му трябваше на стартера да завърти и запали. Дизел 2л. Всичко е ОКИ на мене се наложи миналата седмица, но не запали щото батерия нямааа..
cholev написа:Ами си мислех да сменям 75А с нещо като 90А за Ленд Ровър Фрилендър. Карам предимно по работа градско и трябва да го дозареждам 2пъти в месеца. Ама като ме извикат и трябва да съм тръгнал, та затова ми е.tntcom написа:Наложи се да паля с батерията от миналата събота. Малко му трябваше на стартера да завърти и запали. Дизел 2л. Всичко е ОКИ на мене се наложи миналата седмица, но не запали щото батерия нямааа..
Свърши още в 8сутрин. Ама времето се стопля
![]()
Събота си навивам часовника за верта
MASTER написа:75А са напълно достатъчни за 2,0 дизел.+1 Нещо нередно има в колите, стартер, свещи,акумулатор. И аз имам три дизелови в най големите студове палят. Най дъртата едно паджеро 1994 година докато му покажа ключа и пали от четвърт.
Нещо куцо има, или в колите, или в акумулаторите, или в горивата.
Аз имам 4 коли навън - три дизел, и една бензин и не съм имал никакъв проблем с паленето тази зима.
Трите са с оригиналните акумулатори от завода, единствено на най старата миналата година смених оригиналния акумулатор, естествено с най евтиния.
Не съм и чул някой познат да се оплаква да е имал проблем с стартирането ....
MASTER написа:75А са напълно достатъчни за 2,0 дизел.Докато не разкарах алармата на ровъра, все не му стигаше тока. 1,8 дизел, фабрична аларма. Ама пък в Русе е -10, -20, та явно не бе изчислено за това
Нещо куцо има, или в колите, или в акумулаторите, или в горивата.
Аз имам 4 коли навън - три дизел, и една бензин и не съм имал никакъв проблем с паленето тази зима.
Трите са с оригиналните акумулатори от завода, единствено на най старата миналата година смених оригиналния акумулатор, естествено с най евтиния.
Не съм и чул някой познат да се оплаква да е имал проблем с стартирането ....
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: