Нека намерим най-тънките цени.
nikolov333 - майстор
atanasov2004 написа:
Колеги привет :) Пуснаха ли работните обувки :? Искаше ми се да взема едни-ако са такива с които ходи персонала :-D Но в нашия магазин/Димитровград/нямаше даже връзки за обувки....Искаше ми се да ги пипна и ако ми харесат да взема едни. Някой купил ли е и дали си струват парите. Благодаря :)
Вчера в Хасково имаше работни обувки..На външен вид изглеждат добре, но не съм ги оглеждал отблизо.
fore - майстор
Като ви чета тази новата настола Бормашина е по голяма Дефектарка от старата по традиция.

Обувките са с пластмасова подметка и са прекалено тежки. Не ги хвалят особено, даже напротив ! Една колежка каза че купувала подобни на тези от предишните им партиди и се разпаднали. И други съм ги чувал да се ядосват. Аз лично купувах градинските Кроксове и ги върнах веднага защото пръстите ми се набиваха в бомбето отпред и ме убиваха страшно. За това от Лидл обувки не купувам ! Декатлон е магазина ! Купих сега за една 100 ца едни Планински Кетчуа и се видях в обувки !!! :prayer:
Последна промяна от fore на ср фев 01, 2017 11:35 am, променено общо 1 път.
atanasov2004 - специалист
мерси :) ще ги пропусна
bager - специалист
fore написа:
Като ви чета тази новата настола Бормашина е по голяма Дефектарка от старата по традиция.

...
Защо? Защото не е пластмасова като твоята, а е от метал? Интересна логика!
Нека мине малко време, да се свърши малко работа с нея и тогава да се дават констатации за качеството на машината. И то от ползващи я, а не от читатели :) .
"Като ви чета" - хахахаха
DundyTheCroc - майстор
Машината страда повече от кофти сглобка, а не толкова от технологични дефекти. Иска да се пипне малко, да се посмаже и ще стане ;)
profesionalist_wood - майстор
DundyTheCroc написа:
Машината страда повече от кофти сглобка, а не толкова от технологични дефекти. Иска да се пипне малко, да се посмаже и ще стане ;)
Обаче дали някой ще успее да извади огромния патронник от морзовата опашка без да скапе лагерите :lol:
bager - специалист
profesionalist_wood написа:
DundyTheCroc написа:
Обаче дали някой ще успее да извади огромния патронник от морзовата опашка без да скапе лагерите :lol:
Изважда се с болт и гайка без проблем и без никакви удари. Стягаш здраво гайката с челюстите и навиваш дълъг болт навътре към вретеното.
DundyTheCroc - майстор
Не знам, аз го сложих само за тест, пробих 2-3 дървета без много да напъвам и после лесно го свалих :)
fore - майстор
bager написа:
fore написа:

...
Защо? Защото не е пластмасова като твоята, а е от метал? Интересна логика!
Нека мине малко време, да се свърши малко работа с нея и тогава да се дават констатации за качеството на машината. И то от ползващи я, а не от читатели :) .
"Като ви чета" - хахахаха
Ами то пластмасата в капака на Кутията не мисля че е по зле от тенекията на новата. Шайбите като са от лят Алуминии не стават по здрави, а и той може да се счупи и то даже по лесно от Полиамидните Шайби !

Другите коментари са за по лоша сглобка, та ето за това ..........

Аз съм Ползвател на Настолната и даже добавих и Перчат болт на наковалнята за да мога лесно да отвивам и развивам с което пък да регулирам ъгловата позиция на пробиваният детайл. Същото нещо направх и с въпросната ПВЦ Кутия- и там сложих перчат болт за да я отварям по лесно при пренастройка.

Мисля че ти си читателят които много знае ! :) хаха - както пишеш.....

А преди доста я коментирахме тази старата Настолна.....
bager - специалист
fore написа:
...
Мисля че ти си читателят които много знае ! :) хаха - както пишеш.....
Ех...
Аз мнение за машината все още не давам.
За разлика от теб, който набързо я класифицира като "по-голяма Дефектарка от старата", без да е имал какъвто и да било досег до нея.

Така по-ясно ли е?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: