Нека намерим най-тънките цени.
ESPACE - майстор
Някой ползвал ли е ножовете за сабления трион? Интересува ме как са като качество?
ralev - специалист
Аз съм ги пробвал, не са от най добрите ама стават. Но ги бях купил от Лидълска разпродажба за 3-5лв
ESPACE - майстор
Мерси, взех ги, ще ги пробвам. Лошото е че са 2 за метал и три за дърво, а на мен ми трябват повече тези за метал.
Иначе взех и комплекта от две тресчотки-3/8 и 1/4 - изглеждат много читаво направени, 72 зъба. Комплекта камъни също изглежда ок.
ZEDYCUS - майстор
Взех тресчотката на 1/2 и тя на 72 зъба( много стабилна ми се видя) и магнитната поставка. Пробвах магнитната поставка с тресчотката, задържа се идеално. В Смирненският Лидл имаше бая количества ексцентър шлайфове и елдлета. Позагледах ги само за съжаление. :-D
nanobanano - специалист
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg ... _24874.htm Пускат акумулаторни батерийки от понеделник.Според тестовете тук не са лоши http://anrieff.net/batterytest/index_bg.html#NiMH-AAA
griffin - майстор
Имам такива не ми харесват висок саморазряд. След няколко месеца и са паднали на половина по добре да дам по 4лв за по нормални батерии
ESPACE - майстор
Наистина тия батерии не са от типа low self discharge, а тестовете Анриев е правил върху LSD Tronic. Иначе са евтинички.
Stefan_62 - майстор
Здравейте майстори, някой от вас използвал ли е миксера за бои и разтвори който в момента е на промоция в Лидл. Започнах малко строежи и ременти на село и ще ми трябва такава машинка та се чудя дали да не си заприходя една. Досега съм доволен от всички уреди които съм купувал от там за лични нужди, но все пак да попитам. :drinkers:
ferrari4456 - специалист
Малко по нагоре се обсъжда.Хората казват ,че е здрава, пък и има 3години гаранция която приемат почти винаги.
Миксера го ползват и доста хора професионално.
profesionalist_wood - майстор
вече станах фанатик на тема Лидъл :-D купих си тези дни 14 магнита за стена за около 140 лв :lol: ,двойно залепващи ленти,лепила...Досега съм купувал,мултишлайф,ножове,стенни панели,шкурки,боркорони,бургии,тигани,спиртни кърпички,уоки токита и още кво ли не... :roll:
Имате ли идея в кой лидъл се продават от тези оцветените в лилаво кухненски ножове ERNESTO ?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: