Нека намерим най-тънките цени.
yanko78 - специалист
За пароструйката от утре, има линякой впечатления? Нещо ме чопли мозъка да започна да си мия сам колата като си ходя на село. Заглеждам и разни керхери втора употреба, уж рециклирани...
plamen6703 - майстор
Пароструйката не е от утре, а от по-нататък, от утре пускат водоструйка :wink:
Имам подобна от Лидъл, която си изкара гаранцията без проблеми, ако утре около обяд се намира все още в продажба, ще си купя друга такава водоструйка и дано е със същото качество! :partyman:
kartechar - специалист
Тази водоструйка си я купих миналата година на същата цена. Главата й е метална. Ползвм я на вилата - мия си колата, джипа (яко окалян), алпинеум, гараж, пътеки и цокли. Проблеми не съм имал, работи добре. Керхер от хоби клас не ти трябва, камо ли пък втора употреба. Главите са им пластмасови и се пукат. Имах такава, К2 или К3 беше, изкара 3 години и главата протече. Не се ремонтира, новата е почти колкото машината.
kr1100 - майстор
хубав ф-р на входящата вода. Помпата е алуминиева / халумин бре/ - не понася боклук / пясък/
stefanjor - специалист
Защитен лазурен лак за дърво 2,5 л. - 16.99 лв.
Трябва да боядисвам едни външни прозорци със стара дървена дограма.
Този лак дали е подходящ за тази цел, някой има ли отзиви?
Изчетох темите за дървени дограми във форума и основно се препоръчва Сократес на водна основа.
Та дилемата е дали да рискувам с лидълския или да заложа на сигурното...
EDI - майстор
Лично не съм го ползвал, но приятели дадоха добри отзиви.Обаче литрите са доста ми се струва.
шоп - майстор
чет мар 07, 2019 11:00 amstefanjor написа:

Трябва да боядисвам едни външни прозорци със стара дървена дограма.
Този лак дали е подходящ за тази цел, някой има ли отзиви?
Така... дограми не съм боядисвал, защото от 1995 г приключих с нея и минах на ПВЦ.

Но за лака мога да кажа следното: поне на мен не ми е известно да има друг лак с по-добро съотношеие цена-качество.

Ползвам този лазурен лак на водна основа още при първото му пускане в лидъл. Тогава името му бе Powerfix и бе в метални туби от по 5л. Цената бе доста по-атрактивна от сегашната. По спомен под 4лв/литър.

Боядисъл съм доста ограда и фасада. Някаде под стряха-някаде директно под небето. Има много чист Юг и пече директно. Супер доволен съм.

Днес се заредих от рано и си купих от всички десени х 5 кутии. Още в 10 часа нетърпелив лакирах 3 греди за да го сравня със стария и съм още по-приятно изненадан. Покривността и разхода са налице и даже превъзхождат стария. Това донякъде оправдава повишението на цената.

Прикачен файл

SAM_9679.JPG

Прикачен файл

SAM_9678.JPG

Прикачен файл

SAM_9677.JPG
SAM_9677.JPG (105.22 KиБ) Видяна 2255 пъти

Прикачен файл

SAM_9676.JPG
SAM_9676.JPG (105.97 KиБ) Видяна 2255 пъти
stefanjor - специалист
чет мар 07, 2019 1:29 pmшоп написа:

Но за лака мога да кажа следното: поне на мен не ми е известно да има друг лак с по-добро съотношеие цена-качество.
Благодаря за изчерпателната информация.
Ще се купува :)
шоп - майстор
ср мар 06, 2019 5:19 pmkartechar написа:
Главата й е метална. Ползвм я на вилата - мия си колата, джипа (яко окалян), алпинеум, гараж, пътеки и цокли. Проблеми не съм имал, работи добре. Керхер от хоби клас не ти трябва, камо ли пък втора употреба. Главите са им пластмасови и се пукат. Имах такава, К2 или К3 беше, изкара 3 години и главата протече.
+ 1
имам 3 водоструйки, кархери от нисък клас. За мен са еднодневки.
Днес за идеята купих една водоструйка от лидъл и я разглобих. Помпената група е от някаква предполагам Ал-Мг сплав. Изглежда масивно. 2100 вата и 3 год гаранция. Ще я тествам живот и здраве 3 год.
Virtex - майстор
лака в тези метални туби не го ли пускаха скоро или отдавна го няма вече ?

То изобщо двата вида като са с различна марка дали са еднакво добри ?

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: