Нека намерим най-тънките цени.
nikolson - майстор
Има си хора, ама в София не знам как е.
Прикачен файл:
рейка.PNG
yasmania - напреднал
Здравейте,
взех го предималко 12в верт :) Симпстична машинка,но ми направи нещо впечатле ие, дали е нормално?
При въртене на главста в ръката де усеща неравномерно осово въртене. Опитах се да го хвана на клип, погледнете дали се разбира кскво имсм предвид.
Може бройката да е кофти та да знам ще я сменям ли или ще пропусна и тази партида ....

https://youtu.be/33BUufQoPuA
Николай Николов - специалист
Не е нормално. Рекламирай им го.
yasmania - напреднал
Пичове, и аз така реших рекламирах им го току що но проблема е че за Варна бяха свършили бройките, нямах възможност да пробвам друг и да взема.
Молбата ми е, някой от вас ако ходи и има, МОЛЯ да пробва един и ако е добре да го купи и съхрани с касовата бележка. Давам данни за пращане до Варна, а за да не стане грешка оставям телефон - 0887 246835 -само клик за да потвърдя че друг колега не се е обадил, и да действаме. Ще съм благодарен, ще се отблагодаря с коректност.
cholev - майстор
Този път да не стане като миналата седмица станах рано и се сдобих с един 12в верт.
Добра е машинката: лека 1050гр (с почти 100грама по малко от стария 10.8в) и доста къса- 18санта. Добре стои в ръката. Добър баланс. Всичко точно. Става основния винтоверт. Батерията е произведена 7.2016
dim4ev - помощник
Мамка му .Не успях да се вредя за 12v винтоверт и аз.Ако някой може да ми прати . Дали ваобще са ги извадили във Варна?
yasmania - напреднал
колега dim4ev, аз моя го взех към 9 и отидох да го върна в 11. В 9 имаше още 15 тина кутии. Като го връщах (заради това в клипа по-горе), управителката провери за наличност в останалите магазини, за да отида директно- нямаше и в тях. Най-близо бройка в 11 имаше в Провадия :) Така чееее ...изкарали ги бяха, дори са били пълни кошовете ....ама голямо разграбване хаха в 9 сутринта ако имаше 10 клиента в магазина 7 бяха на коша с верта, работеха 2 каси - на всяка имаше по 3ма човека преди мен и всеки от тях беше положил верт и още нещо :)
Аз нещо, нямам къдмет явно. Първо 20V на който точих зъби, се оказа със счупена основа на батерията (както о доста други бройли в партидата), сега този се оказа с биене в осовото въртене .... Май- май късмета ми гледа да ме откаже от Parkside :)
prascho - майстор
Последно време се чудя: защо при положение, че хората имат един винтоверт, не спят със седмица и се редят в 8 сутринта да купуват следващия. При положение, че имаш 10.8 за какво ти е 12 волтов. Батериите на тази техника издържат по 3-4 години във зависимост от експлоатацията.
gnt69 - майстор
prascho написа:
Последно време се чудя: защо при положение, че хората имат един винтоверт, не спят със седмица и се редят в 8 сутринта да купуват следващия. При положение, че имаш 10.8 за какво ти е 12 волтов. Батериите на тази техника издържат по 3-4 години във зависимост от експлоатацията.
Сега е само със ставане рано а очакваме да стане със записване и няколко дневно чакане като едно време за симсончета в мототехника.
А иначе и аз се бях запътил ама се удържах имам една макитка лятото и купих от ебау нова батерия ще изкара няколко години. :partyman:
fore - майстор
Защо ли....

Защото малко или много нещата се преекспонират. И кой какво купува не е ясно накрая.

Темата също е колкото полезна, толкова и вредна.
Аз като прочета че нещо е добро и се нахъсвам повече да купя нещо ненужно примерно.

Има и колеги които колекционират машинки......

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: