Нека намерим най-тънките цени.
gnt69 - майстор
fore написа:
Защо ли....

Защото малко или много нещата се преекспонират. И кой какво купува не е ясно накрая.

Темата също е колкото полезна, толкова и вредна.
Аз като прочета че нещо е добро и се нахъсвам повече да купя нещо ненужно примерно.

Има и колеги които колекционират машинки......
+1 Много пъти и аз се нахъсвам по отзивите това е хубаво, но накрая проговаря разума и се въздържам от неразумни покупки. Ама понякога се поддавам. :partyman:
Chefo77 - майстор
Аз пък сам се надъхвам, вземам нещо - тотален шит, тотално разочарование и обратно в магазина...
jekasus - майстор
Като взимаш само зегета :-D
А мултикътъра си е добър :-D
Avas_co - майстор
Chefo77 написа:
Аз пък сам се надъхвам, вземам нещо - тотален шит, тотално разочарование и обратно в магазина...
Чефо, ти пък кога стана фен на Лъки Бой ?
Пък как се смея на тия 12 или 20 волта, бе мамка му то същото като 10,8 и 18 волта, но както казваше един от мойте майстори - " Като има будали, работата върви,"
cholev - майстор
Още малко информация за 12в: минимален захват 0,8мм =D> батерията на 10.8 саблен флорабест 1.4ач FAAS10.8 става, но ако се резне малко пластмаса. И така става, но не стига до края. Не че ще се възползвам, но така за инфо.
Машинката ме кефи на макс.
Дайте моделите на вашите 10.8/12 да видиме на какво се кефите.
Преди седмица, зета извади един девалт dw с 4цифри- с ni-cd батерия 4ач. Тотален шит- тежка неудобна с луфтове, патронник с пръстен за затягане а не с шпиндъл лок- срам тотален. Директно в коша :vom:
Avas_co - майстор
cholev написа:
Още малко информация за 12в: минимален захват 0,8мм =D> батерията на 10.8 саблен флорабест 1.4ач FAAS10.8 става, но ако се резне малко пластмаса. И така става, но не стига до края. Не че ще се възползвам, но така за инфо.
Машинката ме кефи на макс.
Дайте моделите на вашите 10.8/12 да видиме на какво се кефите.
Преди седмица, зета извади един девалт dw с 4цифри- с ni-cd батерия 4ач. Тотален шит- тежка неудобна с луфтове, патронник с пръстен за затягане а не с шпиндъл лок- срам тотален. Директно в коша :vom:
Собствениците на девалт разбрахте ли какво да си правите с машините ?
ESPACE - майстор
cholev написа:
с ni-cd батерия 4ач.
Tакава батерия няма! Голям си веселяк, в смисъл редовно ме разсмиваш като те чета. :)
Avas_co - майстор
ESPACE написа:
cholev написа:
с ni-cd батерия 4ач.
Tакава батерия няма. Голям си веселяк иначе, в смисъл редовно ме развеселяваш като те чета. :)
Ми няма, той Чолев я е хвърлил в коша, как да има ?
nikolson - майстор
Avas_co написа:
Ми няма, той Чолев я е хвърлил в коша, как да има ?
Като във вица за ония, дето пръскали против крокодили. :lol:
П.П. Батерията трябва да е била 2.4 Ач. А Диуолта трябва да е от битак с такава батерия.
cholev - майстор
ESPACE написа:
cholev написа:
с ni-cd батерия 4ач.
Tакава батерия няма! Голям си веселяк, в смисъл редовно ме разсмиваш като те чета. :)
Ева ли го. Може и да е била по малка. Това по спомен, Като му ходя на гости ще погледна.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: