Нека намерим най-тънките цени.
wanderer - специалист
  • нищо лично, но малко като във вица. за да има избор, номера е човек да стане ранко, и да е от първите на сергията..
Главнокомандващия проверява лазарета.
- От какво си болен, юнак?
- Сифилис, господин генерал.
- С какво те лекуват?
- Тампон с йод, господин генерал.
Второто легло.
- А ти, юнак?
- Хемороиди.
- С какво те лекуват?
- Тампон с йод.
- Нещо да се оплачеш?
- Съвсем не.
Третото легло.
- А ти, юнак?
- Сливици, г-н генерал.
- С какво те лекуват?
- Тампон с йод.
- Нещо да се оплачеш?
- Ако може, нека да съм първи на тампона, г-н генерал!
  • P.S. всяка прилика на сифилис и хемороиди с инструментите на парксаид е случайна. :lol:
Последна промяна от wanderer на нед фев 05, 2017 11:10 am, променено общо 1 път.
prince - напреднал
jekasus написа:
Avas_co написа:
едни милоукита
Имат ли сервиз в БГ?
ITT внасят и поддържат Милуоки.
Може и други да има.
kabel96 - специалист
prince написа:
jekasus написа:
Avas_co написа:
едни милоукита
Имат ли сервиз в БГ?
Може и други да има.
ITT загубиха Милуоки,сега се внасят и сервизират от Камартон.
Avas_co - майстор
И моята информация е такава, въпреки, че ИТТ все още си продават Милоуки.
Но как е бил сервиза на ИТТ или сега на Камартон си нямам и идея.
prince - напреднал
kabel96 написа:
prince написа:
jekasus написа:
Имат ли сервиз в БГ?
Може и други да има.
ITT загубиха Милуоки,сега се внасят и сервизират от Камартон.
Благодаря за инфото!
Chefo77 - майстор
cholev написа:
А онази уж професионална пълен таш*к. Тежи 2 кила и адски неудобна.
Е разбира се, че ще е 2 кила и неудобна - сигурно е от началото на 90-те години! Ако е истинска, разбира се.
Ако по онова време е имало Парксайд, сигурно е щял да работи с акумулатор от автомобил :lol: :lol:
Avas_co - майстор
Chefo77 написа:
cholev написа:
А онази уж професионална пълен таш*к. Тежи 2 кила и адски неудобна.
Е разбира се, че ще е 2 кила и неудобна - сигурно е от началото на 90-те години! Ако е истинска, разбира се.
Ако по онова време е имало Парксайд, сигурно е щял да работи с акумулатор от автомобил :lol: :lol:
Чефо зарежи, че и теб ще почне да те псува тоя профан.
Въобще кви са тия глупости с тия профи машини като ей на Парксайда е по-як.
cholev - майстор
Кога съм те пък псувал. Стига фантазии педавас-ко. Прочети твоите мнения с какви квалификации ме споменаваш.
Пичове вярата ви в гениалните модели на супер марковите инструменти буди само недоумение.
Обадих се сега на зета да даде данни за гениалния девалт. Успя само да ми прочете батерията. 12в 3Ач DW9072. Гледам цените само на батерята почват от 100лв :-D .
http://www.battery-shop.bg/search?q=DW9 ... Ag4-8P8HAQ
Малко садо-мазо го давате.
Ма щом ви кефи.
Радвайте се, плащайте за раритети по 100лв за батерия и не пречете на другите да имат собственно мнение различно от вашето.
Аваско. Бъди добър вече да не ме споменаваш за лошо или добро. Живей в измисления си свят и не пречи на другите.
Chefo77 - майстор
Със сигурност има причина S-класите да са по-скъпи от Дачиите, но бакшишите са убедени, че последните са най-добрите коли и недоумяват как може друг да кара кола, различна от Дачия. Който обаче редовно се вози в S-класа, знае колко зле са Дачиите.
В "измисления" свят хората, които ИЗПОЛЗВАТ инструмента си интензивно, не разчитат на еквиваленти на Дачия (с малки изключения). Когато е от дъжд на вятър, еквивалентът е добра алтернатива и в това спор няма.
Малко са ми обли питащите се "Какво пък толкова повече има S-класата", но им е простено.
sstefanov - майстор
Странна тема, през 20-30 страници се възобновява спора за лидълските инструменти срещу професионалните, въпреки че темата е само за лидълските...
Все едно в тема за Dacia да обсъждат S-класата на Mercedes, не мислите ли?

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: