Нека намерим най-тънките цени.
etconev - специалист
Някой случайно да си е правил маса за монтиране на оберфреза? Моля ако има такъв и е готов да сподели опита си ( снимки, чертежи ) и др. да отговори. Благодаря.
bulhomes2 - майстор
Има тема (теми) за това. Потърси сам с търсачката!
Гост - специалист
Трудно е да ползваш търсачката...
viewtopic.php?f=35&t=42063&p=770947&hilit=%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D1%80%D1%84%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B0+%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%B0#p770947
karoto - специалист
presar написа:
Вчера взех това за 22 лв.

Изображение
От къде го взе че и аз си търся същото
presar - специалист
karoto написа:
presar написа:
Вчера взех това за 22 лв.

Изображение
От къде го взе че и аз си търся същото
Бях в Бургас и го зърнах в МОЛ Галерия, имаше няколко от 33 лв. на 22 и веднага се сдобих с 1 бр.
etconev - специалист
Гост написа:
Трудно е да ползваш търсачката...
viewtopic.php?f=35&t=42063&p=770947&hilit=%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D1%80%D1%84%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B0+%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%B0#p770947
Благодаря
wscientist - специалист
Какво мислите за 3-в-1 шлайфа, който ще пускат от четвъртък?
israeli - специалист
За пратка до 30 лева не се дължи ДДС, между 30 лева и 150 евро от страна извън ЕС се начислява ДДС 20%,
над 150 евро – ДДС и мито, като митото отпада за компютърни части и разни електроники.
Няма значение каква е декларираната цена на пакета от страна на продавача. Пратки се спират дори и на тях да е изписана по ниска стойност, тъй като нашите митничари са наясно с факта, че търговците не пишат реални цени. По мое наблюдение, обемисти пратки над 2 кг, винаги отиват на Митницата. При възникнал проблем и задържане на пратка, те карат да представиш копие от документ за заплащане и копие на самата поръчка.
nikolov333 - майстор
+1..с едно уточнение понеже се занимавам точно с обмитяване и съм работил точно това. Компютърните части и електрониката а и някой други стоки просто са с 0% мито и затова не се дължи мито, не че са освободени от мито а има и вариант да се освободят от плащане на митото, ако сумата е минимална, примерно до 10-15 лева..
naB4o - специалист
ТОВА пускали ли са го и на каква цена? Може да ми потрябва за рязане на няколко МДФ перваза, пък обичам да имам машинки, а не ми е спешна работата.

Относно телефона, който не е минал митница. Последните ми 2 телефона са от Китай - доставка, и двата с ДХЛ. Първия го спряха на митница, и трябваше или да докажа че не е мп3 плеър за 15$ или да плащам мито и ддс. Направих едни врътки, лъгах, мазах, и минах само с 12те лева за представяне пред митницата, тях няма как да ги избегнеш! Втория път вече намерих друг начин, ама той китаеца го беше измислил. Праща с ДХЛ, стоката първо попада в негов човек в UK, той там освобождава пратката за ЕС, и от там е втори трансфер до БГ. Идва без митници и други до дома. Това беше преди брекзит, и сега този продавач на телефони е във ваканция. Чакам го за някой нов китайски специалитет.
:)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: