Нека намерим най-тънките цени.
aiako - специалист
Ей сега ще изпробвам един чифт на тъпканицата в метрото. Иначе някакво леко мнение да дам, доста подплата имат на глезена, отпред лекичко ми убиват, но като няма по големи.
ferrari4456 - специалист
И аз се загледах в обувките, че си нямам за зимата.Дай някакви мнения още като ги поносиш.
Благодаря предварително! :)
nikolson - майстор
klomo - специалист
silent написа:
имам гадното усещане че в немския лидъл е по-евтино от нашенския ....на фона на нашите мизерни заплати още по-мизерно се чувствам от тоя факт....

Аз затова спрях да пазарувам от Лидл. Офертите не са особено атрактивни опаковките са нарушени. Не ми е приятно да ме третират като 2-ръка. Ще чакам , ще се надявам дали ще остане нещо от немската, после от гръцката верига. Парите същите и отгоре.
Отивам давам малко отгоре и всичко е спокойно.
Тези мега истерии дето правят и другите магазини са направо смешни. Слагат 10 броя и после 300 000 брошури по пощите. Нещо не се връзва.
prascho - майстор
Има резон в цялата работа. В България нещата с остъпките са гола вода. Особено при техниката. От лидл пазарувам оскъдно, предимно консумативи. Изключение бе къртача. По отношение на магазините/сервизи през последната година единствено магазина в Пловдив ми направи добро впечатление. Там отстъпките са читави и всесезонни. Отношението и коректността са на най-високо ниво!
jekasus - майстор
И аз изхарчих 33 лв за обувки :-D
prascho - майстор
Честито, бива ли ги?
jekasus - майстор
Няма зима още :-D , но са удобни.
Chefo77 - майстор
jekasus написа:
Няма зима още :-D , но са удобни.
А за работа, свързана с "клекни - стани" - как биха се представили по твое мнение?
jekasus - майстор
Не стават за нашата работа, по-добро от чехли няма :-D
Не че съм специалист, но са туристически, за ония луди, дето зимата ходят по баири и камъняци :-D

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: