Нека намерим най-тънките цени.
jekasus - майстор
Не стават за нашата работа, по-добро от чехли няма :-D
Не че съм специалист, но са туристически, за ония луди, дето зимата ходят по баири и камъняци :-D
jekasus - майстор
Не стават за нашата работа, по-добро от чехли няма :-D
Не че съм специалист, но са туристически, за ония луди, дето зимата ходят по баири и камъняци :-D
ZEDYCUS - майстор
:-D Жека не знаех, че съм с жълта книжка. Ще ходя на санаториум май май. :partyman:
prascho - майстор
Не знаех, че водните бани помагат при жълта книжка :-D . По-скоро химията би трябвало да има по-благоприятен ефект....
ZEDYCUS - майстор
Помагат, помагат в Наречен цял комплекс са направили за такива. Действа им успокояващо. :-D
VLADO66 - майстор
ZEDYCUS написа:
Помагат, помагат в Наречен цял комплекс са направили за такива. Действа им успокояващо. :-D
Да бе,като вляза в онова ждрело наречено Наречен и като ме захлупят тия баири и ме хващат лудите :-D
prascho - майстор
Мда, миналата година пътувах София - Златоград през Смолян и Мадан. След пробега бях заякнал в бицепсите :). То Асеновград - Смолян си е песен...поне в началото не писва много, но след Мадан вече почвашш леко да се влудяваш :).

П.П. Препоръка: маршрут Пловдив- Златоград задължително се отклонявайте при Асеновград в посока Кърджали. Пътят е много по-спокоен и удобен. Асеновград-Черноочене-Кърджали-Джебел-Златоград

София - Златоград е около 5 часа и по двете направления, но умората е различна. НО ако сте с жълта книжка моля спазвайте препоръките със задължителна отбивка през Наречен :lol: .
dundi - специалист
Взех обувките и веднага ги пуснах в употреба. Мисля че ще стават макар че смятам че ще се поизтъркат отзад. Удобни са и като че ли топлят. Пък колкото издържат :-)
jekasus - майстор
ZEDYCUS написа:
:-D Жека не знаех, че съм с жълта книжка. Ще ходя на санаториум май май. :partyman:
След като си "счупих краката" преди две години в Асеновград и тази година в Мадара - абсолютно съм сигурен в мнението си :-D
Прикачен файл:
DSC_0700.jpg
Прикачен файл:
DSC_0730.JPG
Прикачен файл:
DSC_1197.jpg
Купих днес термограф :? Май и аз ставам луд... :?
ESPACE - майстор
Брех, викам си - тия са пуснали термографска камера, след като прочетох горното. А то било безконтактен термометър :)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: