Нека намерим най-тънките цени.
nikolaytatarov - специалист
Здравеите ,някои може ли да даде мнение за този перфоратор,не съм го срещал до сега и незнам как е а и не посочват никакви параметри на машината.

http://www.lidl.es/cps/rde/xchg/lidl_es ... _59953.htm
gogin - специалист
Днес си купих пистолет за боядисване електрически, и зарибих един приятел който също прибяга да си купи. Иъпробва го и остана много доволен от работата на уредчето, още боядисва да му се нарадва. единственият недостатък е че е по тежък от компресорният пистолет за боядисване.
dpp - специалист
gogin написа:
Днес си купих пистолет за боядисване електрически, и зарибих един приятел който също прибяга да си купи. Иъпробва го и остана много доволен от работата на уредчето, още боядисва да му се нарадва. единственият недостатък е че е по тежък от компресорният пистолет за боядисване.
И аз мислех да зимам, то без пари 38 лв. Само дали са останали не знам. Викаш върши работа? Дали разнася развномерно, малко слабо ми се вижда ама знам ли може и да е достатъчно мощно ..
nikolson - майстор
Тези пистолетчета работят с много нисък вискозитет на боята. По-гъста ли е, ще я плюе, ако е по-рядка, ще се стича. Уцелиш ли гъстотата, няма проблем, за малки площи ще върши работа.
pif4o - специалист
nikolaytatarov написа:
Здравеите ,някои може ли да даде мнение за този перфоратор,не съм го срещал до сега и незнам как е а и не посочват никакви параметри на машината.

http://www.lidl.es/cps/rde/xchg/lidl_es ... _59953.htm
Линка не води на никъде, но то маи перфоратора е само един, маи 111 лева, аз го имам перфектен е, много работа отхвърли последния месец по сеслката баня, не сме го пазили хич и си бачка чудесно. Само копчето му за превключване на режимите е ташак работа, трябва да си много внимателен с застопоряващото му бутонче, моето се чупи при третото натискане, адски кекаво е направено, ама тва не му пречи да си бачка и без него, просто врътката не се фиксира на зададената програма. За цената си мисля че е чудесна машина.
Линка при мен се отваря без проблем,същия перфоратор е които казваш , копие на един модел бош,мисля да го взема за ремонта на една баня но незнам дали има сили за толкова ,малко къртене на канали някоя друга дупка и една ф 110 в 10 см плоча,в линка дори не дават колко му е удара на този перфоратор но съдеики по мощноста 1050вт. трябва да е 2.7 - 3 J , просто ми се иска да знам дали са сполучливи и че нема да ми умре в ръцете след 5 минути работа.
MamaMy - майстор
Taka е с линка защото си дал испанския лидъл и ти си в Испания. Нас ни познава, че сме извънземни и ни праща на главната страница :-D
Ето друг за същата машина

http://www.youtube.com/watch?v=HtdUyh1e ... 7&index=40
angel_ov - специалист
nikolaytatarov написа:
Линка при мен се отваря без проблем,същия перфоратор е които казваш , копие на един модел бош,мисля да го взема за ремонта на една баня но незнам дали има сили за толкова ,малко къртене на канали някоя друга дупка и една ф 110 в 10 см плоча,в линка дори не дават колко му е удара на този перфоратор но съдеики по мощноста 1050вт. трябва да е 2.7 - 3 J , просто ми се иска да знам дали са сполучливи и че нема да ми умре в ръцете след 5 минути работа.

Имам го. Все още работи, а въобще не го жаля (реформирам вилата). Учудващо корав излезе за тез пари.
guroto - специалист
Силата на удара му е 2.2J и ще го озориш с Ф110 в 10см плоча ако не е рехав бетона.Първо го надупчи и после го разкърти.Този перфоратор дори за леко къртене в бетон не става,поне аз така го усетих моят,само в мазилка и тухла и то умерено.За пробиване става макар,че шпиндела бие осезаемо.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: