Нека намерим най-тънките цени.
jekasus - майстор
ESPACE написа:
Брех, викам си - тия са пуснали термографска камера
Мечтай си за 39 лв :-D
Точно днес един колега-шпакловчик-бояджия описа един проблем с един клиент - външна-вътрешна изолации в панелка и мухъла в ъглите :-D
ZEDYCUS - майстор
:-D Жека и на теб ще запазя място в Наречен. В дървеното до реката правят много хубави нервозни кюфтета. Скоро смятам да направя преход от Сливодолското падало до Марциганица с връщане на Бачковския манастир. Та ще те уредя. :partyman:
Изображение
jekasus - майстор
Въх, че красиво, за това заслужава да си луд :-D
joro39 - специалист
колеги на някой да му са намира зарядно за http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... УМУЛАТОРНА БОРМАШИНА PABS 10.8 A2
prascho - майстор
Аз обувки не заварих, но пък мога да кажа, че четките за тоалетна са много добри. Инокс, задигнах една вчера да си бърша задника и мисля тези дни да купя още една ако има :).
Chefo77 - майстор
prascho написа:
Аз обувки не заварих, но пък мога да кажа, че четките за тоалетна са много добри. Инокс, задигнах една вчера да си бърша задника и мисля тези дни да купя още една ако има :).
Прасчо, другите използват вода или в краен случай - тоалетна хартия, ти ... четка.
Втората за какво ще я използваш - за зъби ли? :?
prascho - майстор
Абе знам си аз, че иновативността се крие между мързеливите хора :lol: . Пропуснах да сложа кавички между "бърша задника", но сега се замислих, че следващия уйкенд ще трепеме прасето и от зор може да потрябва и четката :-D .

П.П. Имаме две тоалетни за момента :). А четките действително не са лоши. Визирам и долната стойка. Вътре в комплекта са две четки /една резервна/.
tarlyo - специалист
Аз пък днес си взех машинката за пoдстригване. Марка Remington, с акумолаторна батерия, предполагам никелова. Ножчета с титаниево покритие (поне са жълти :-D ). С моторче е, а не с ел магнит. Ножичката не става за нищо, гребенчето бива. Пробвах я на ръката и баките, не скуби. Утре ще ме подстригват, че сега се зарежда. Да ми е честита.
jordanil - специалист
ей сега вземам зегето да опитам да направя чипс :rock: :rock: :rock: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: