Нека намерим най-тънките цени.
nikolaytatarov - специалист
Днес взех един,дават го 3 J ,но ми се струва малко завишено,слаб ми се струва ,за каналите на тръбите и другите дреболии за къртене ще стане,дано поне ми изкара ремонта.
nikolson - майстор
Не познавам машината, но ме учудва намерението да се пробие 110мм отвор в плоча.
Stefan_62 - майстор
nikolaytatarov написа:
Днес взех един,дават го 3 J ,но ми се струва малко завишено,слаб ми се струва ,за каналите на тръбите и другите дреболии за къртене ще стане,дано поне ми изкара ремонта.
Не се притеснявай, ще ти свърши работа за ремонта. Аз го имам същия и за парите си е корава машинка, до сега съм го експлоатирал доста и в бетон и в тухла. За Ф-110 първо разпробий отвора със свредло, но си купи някое хубаво не с тези от комплекта, че са боклуци и после с къртача я дооформи, аз поне така пробих една и се получи. Все пак не е за професионални цели, но за домашни нужди си е перфектна. Както каза един колега по-горе слабото им място е в застопоряващото му бутонче на превключвателя, моето съшо даде фира и сега го местя с една отверка. Успех :drinkers:
nikolaytatarov - специалист
Относно дупката в плоча мисля първо да я пробия и тогава с шилото,а относно за това копче за превключване,при мен е малко по различно по голямо и по солидно направено, няма ги двата светодиода на дръжката и посоките за въртене се превключват от горе,явно модела е претърпял подобрения.
comunikator - специалист
Някакви отзиви за верта който пускат в четвъртък .
Не пише каква е мощността,дали е с две батерии или само с една?
Chefo77 - майстор
comunikator написа:
PABSW 10.8 A1 - не го намирам в нета ...
Иначе изглежда добре, дори се замислям ...
Stefan_62 - майстор
nikolaytatarov написа:
а относно за това копче за превключване,при мен е малко по различно по голямо и по солидно направено, няма ги двата светодиода на дръжката и посоките за въртене се превключват от горе,явно модела е претърпял подобрения.
Явно за белият свят ги правят по-добри, а за такива като нас дето ни мислят, че сме от третият свят пускат по-прости китайчета :lol: . :drinkers:
nanobanano - специалист
Какво мислите за бинокъла,другия вариант е един хама от карфура или монокъл 15на лева от технополис.
kiroslavov - специалист
За винтоверта - това ще ми е първия инструмент от LIDL. Все пак батерията е Li-Ion, пък и за тази цена не мисля, че мога да се разочаровам
comunikator - специалист
Chefo77 написа:
comunikator написа:
PABSW 10.8 A1 - не го намирам в нета ...
Иначе изглежда добре, дори се замислям ...

Мен ме интересува каква му е силата все пак!?!?!

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: