• 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 56
Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
Ами ако не си го дал вече - искам го. (даже мисля, че имам и такъв кабел). Също съм от Варна. Благодаря предварително ! :)
anabolicbeast - специалист
Кабелът като гледам е касетофонски. :)
bulhomes2 - майстор
Жал ми е да изхърля десетина изгорели лед лунички на 220 волта. Някой беше писал някъде, че ги поравял, но не ми се занимава. Някой ако ги иска да казва!
sstefanov - майстор
Прати ми ги по еконт за моя сметка.
stan73 - майстор
Зависи какво им е станало. Понякога кондензаторите им се скапват. Смених на една такава кондензатора с Ничикон, че старият се беше надул само за около месец работа (а уж беше качествена и скъпа (тогава купих 2 броя за по 15 лева, другата и досега работи отлично (а тази, на която смених кондензатора си работи и тя досега (даже сякаш малко по-силно от другата, непипаната (явно марковият кондензатор по го бива, но пък беше скъпичък...)).
bulhomes2 - майстор
sstefanov написа:
Прати ми ги по еконт за моя сметка.
ОК. Почват да мигат, след някой ден - мъждукат и след още някой вече хич ги няма.
stan73 - майстор
Моята още като почна да мига я демонтирах, разглобих и смених кондензатора. Нямам идея дали е възможно да се ремонтира и чак след като спре съвсем...
KingLin - майстор
Принтера явно ще остане във Варна :) Стан имаш лично.
stan73 - майстор
Благодаря много ! :) :partyman:
la_bamz - специалист
Здравейте,

Подараявам двойка чинчили на 2 години. Стандартни сиви, двойка са и не трябва да се разделят. Ще ги подаря на човек който наистина има желание да се грижи за тях. Причината е, че ми станаха много и нямам време да се грижа за всички. Ако някой прояви интерес ще пратя снимки.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 56

Тема "ПОДАРЯВАМ-" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: