• 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 71
Нека намерим най-тънките цени.
vladilen - специалист
bimbaeco написа:
Еди, не се чуди, а му дай 500 лева на човека и вземай абрихта. С разликата в цената ще си построиш работилница :mrgreen:
а някой свързал ли се е с човека - няма телефон?!?
bimbaeco - майстор
Аз не съм се свързвал, защото не ми трябва такава машина, но гледам, че кандидатите са почнали да се наддават, затова бъзнах Еди да му даде 500 лева. Такъв вид машини (long bed) в Англия се продават за около 2000 паунда, така че си направете сметка каква е реалната стойност на тази. Допълнително предимство е, че е с 3 ножа и монофазен двигател. Заради търсенето монофазните машини на запад са по-скъпи.
profesionalist_wood - майстор
Е тия не стават за ядене... :lol: ръждиво и горчиво!
EDI - майстор
bimbaeco написа:
Аз не съм се свързвал, защото не ми трябва такава машина, но гледам, че кандидатите са почнали да се наддават, затова бъзнах Еди да му даде 500 лева. Такъв вид машини (long bed) в Англия се продават за около 2000 паунда, така че си направете сметка каква е реалната стойност на тази. Допълнително предимство е, че е с 3 ножа и монофазен двигател. Заради търсенето монофазните машини на запад са по-скъпи.
Абе, това е направо без пари оферта.Чак започвам да се съмнявам дали е истинска.Бъзна ме и то яко :lol: , ама не става работата.
bimbaeco - майстор
През последните 2 години се убедих, че ако човек има търпение и си отваря очите, може да си намери много добро оборудване за работилницата за много малко пари. Тая оферта ми е в топ 3 за периода. Много е добра. Ако вече не си бях купил голям абрихт, тоя щях да го отнеса като свиня блажен вестник. Наистина изглежда нереално добра офертата, но ако ви трябва такава машина, си струва да се вземе, дори и на първо време да няма къде да я сложите.
Ако случайно се чудите, кои са другите две предложения в моя топ 3, ето:
Циркуляр Аксминстър, чугунен, с карета, и чугунен абрихт/щрайхмус аксминстър за общо 600 паунда;
Банциг Електра Бекум 325 и абрихт/щрайхмус Шепах за общо 250 паунда;
vladilen - специалист
абрихта е отнесен
Е, аз си имам вече абрихт на рачо ковача...за какво ми е още един? Имам два допотопни УДМ и съветски УБДНМ,дето ни е рак ни е щука. Само вият, а за точност забравете въпреки че са железни и вечни,не са за моята специфична дейност
EDI - майстор
vladilen написа:
абрихта е отнесен
Май ти си го отнесъл, щом знаеш :-D .Обявата още виси там без промяна.
Давайте нови оферти моля :lol:
bimbaeco - майстор
Ето ви една оферта:
Спряха да продават бисквити в повечето магазини, в които ходя, и се принудих да дам 13 лева за 50 бисквити № 20 на Волфкрафт от Баухаус. Мога да поръчам от Англия 1000 бисквити Деуолт № 20 за 60 лева с доставката, ама ще са ми твърде много. Ако някой иска да се комбинираме, да заповяда. При тази цена английските са 5 пъти по-евтини от Волфкрафт.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 71

Тема "Добри попадения в OLX" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: