Гидорите ми се виждат хубави аз имам малкия вариант от минала промоция и съм доволен но нямам голям а само заради това да дам 80 лева малко множко иначе къде мога да си намеря само голям гедор със камъните комплект примерно
Нека намерим най-тънките цени.
monster18
- специалист
11433 мнения в "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2"
stan73
- майстор
monster18 написа:Гидорите ми се виждат хубави аз имам малкия вариант от минала промоция и съм доволен но нямам голям а само заради това да дам 80 лева малко множко иначе къде мога да си намеря само голям гедор със камъните комплект примерноНа какво казваш "гедор", на тресчотката ли ?
Ако да - те понякога пускат само нея на 15 лева и е хубава.
Предполагам, че до половин година ще я пуснат пак.
Фитилчо
- майстор
Chefo77 написа:"Гедоре" е нарицателно за комплекта камъни, въртоци и тресчотки. "Кръстено" е на марката "Gedore", които са едни от най-качествените в световен мащаб.И на тях им еВаха мамата, сравнително, купи ги Carolus
Пак са читави доста, но не са каквото бяха ми се струва

stan73
- майстор
Chefo77 написа:"Гедоре" е нарицателно за комплекта камъни, въртоци и тресчотки. "Кръстено" е на марката "Gedore", които са едни от най-качествените в световен мащаб.То това е ясно, но по начина по ,който колегата го е написал доколкото аз разбирам, има предвид тресчотка (той визира "гедор с камъни") с камъни. Та тресчотката (голямата) я пускаха на 15 лева и комплект камъни за още 15. Мен малко ме е яд, че си купих голяма част от инструментите им поотделно, а и още от баща ми имам едно руско, което си е малко грубадирско, но пък е много здраво и качествено. Та сега това много ме изкушава заради куфара и подредбата, но ако го взема ще ми се дублират нещата (и съм малко в шах)...

razli4en73
- специалист

anabolicbeast написа:Колега,ако не затегнеш добре болчетата,след известно време работа капака започва да дрънчи от вибрациите.А размера(в този сегмент) си е перфектен,разбира се ако не ти е единствен.razli4en73 написа:Аз имам забележки към шлайфа и едната е,че много грее главата.Греста съм я сменил,но с тия два малки отвора на самата глава според мен не е добре охлаждането.Другата е захвата на предпазителя,изключително неудобен,с три болчета които трябва постоянно да олхабваш и затягаш при всяко местене или махане на предпазителя.Ритането при самия пуск когато е на макс. също не е приятно.При новия като гледам някой от тези недостатъци са подобрили.Бърз захват на предпазителя, нова редук.глава,а и е производство на Гризли.Колега, регулирането на предпазния щит и при стария модел става без инструмент, просто трябва да оставиш малко по-разхлабени трите болтчета. Регулира се без проблем с малко сила, трябва сам да усетиш до колко е добре да натягаш, трябва хем да не хлопа предпазителя, хем да се движи без прилагане на голяма сила. Ако се сваля, вече трябва да се развият почти докрай! Ритането си го има определено! При мен чак такова греене на главата за такъв клас машина не съм усещал, а съм шлайфал доста с него на слънце. Определено се загрява, но не до такава степен, че да не може да си държиш ръката на него без да стискаш зъби. Като цяло бях много доволен от него, но го продадох заради най-големият му недостатък (според мен) - големият размер! Сега съм с Бош синя серия 850СЕ вярно , че е най-ниския клас, но и там редуктора доста по-бързо се позатопля от на лидълския, вече до колко се загрява не съм сигурен, защото съм го ползвал около 2 минути максимум, тези дни предстои да разбера!

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература